Last Sunday´s party & outfit


Sunnuntaina mentiin serkun rippijuhliin länsi-rannikolle. Kun saavuimme perille, luulin, että vaan länsi-rannikko saa nauttia helteestä. Onneksi helleaalto saapui myös Etelä-Suomen ylle:)! Kaikki juhlat ovat mielestäni parhaita ja mikään ei ole parempaa kuin juhlia jotain hyvässä seurassa. Tällä kertaa sukulaisten kanssa serkkuni rippijuhlia. Oli ihanaa seurata jonkun muun "prinsessa-päivää", kun on jo ehtinyt viettää omat juhlat viime kesänä. Serkulla olikin oikea asuste, eli tiara päässä;).

Uusi maksimekko pääsi käyttöön vihreiden kenkien kanssa. Tykkään mekosta kyllä tosi paljon, vaikka aluksi oli totuttelemista noin pitkän helman kanssa. Materiaali on tosi viileää, joten mekko oli hyvä valinta sunnuntain juhliin.

Kesälomaa on taas ehtinyt kulua eteenpäin, mutta onneksi on lämmintä! Mun makuun sais olla ehkä vielä vähän kuumempi, mutta on tää sateisiin nähden jo tosi hyvä! Kesätöitä olis vielä muutama viikko jälellä ja sen jälkeen odottaakin Englanti! Oltiin hieman myöhään liikkeellä noiden lentolippujen kanssa, mutta onneksi meidän porukalle vielä riitti!! Ihanaa päästä taas Englannin maisemiin!

Miten sun viikonloppu on sujunut?