LET IT SNOW + BLOGIARVONTA

Heippa! Niin i-h-a-n-a-a. Vihdoin lunta!!! Ajattelin juuri perjantaina pyöräillessäni kotiin, että voi kunpa sataisi jo lunta. Tämä on harvinainen ajatus päässäni, sillä en yleensä odota lumen tuloa, koska pyöräily lumisella ja huonosti auratulla tiellä on hiukkasen normaalia ärsyttävämpää.
Minun oli eilen käytävä fiilistelemässä oikeaa ja yhtäkkiä saapunutta talvea. Kävelin lähilenkin niin hitaasti kuin mahdollista, katselin ihanan valkoista, pehmeää ja rauhallista maisemaa sekä kuuntelin lumen leijailua. Niin ihanaa! Ajattelin jo eilen, että olisi kivaa päästä käymään rinteessä hiukan lautailemassa. Mutta ehkä sitä pitää vielä vähäsen malttaa odotella. :D
Tässä muutama fiilistelykuva sekä pari räpsyä Hesasta (säälittävää).Nyt täytyy muuten mainita tähän väliin, että tuo Picnicin tee tuossa kuvassa oli aivan mielettömän hyvää. Siis en voi käsittää kuinka hyvää se oli. Harmi, etten muista sen nimeä, mutta se oli jokin vihreäteesekoitus, jossa oli ainakin ananasta ja muistaakseni myös mangoa. Suosittelen maistamaan!

Ajattelin järjestää tulevan joulun kunniaksi (sekä myös sadan YouTube-tilaajan kunniaksi) arvonnan. Jotta voit osallistua arvontaan, sinun tulee näkyä blogini lukijaluettelossa. Sinun tarvitsee siis ainoastaan olla blogini lukija ja kommentoida tähän postaukseen. Koska kaikilla YT-tilaajillani sekä lukijoillani luettelossa, on googletilit, lähetän voittajalle viestin lukijaboxin kautta.
Eli siis:
1. Sinun tulee näkyä lukijoissa.
2. Vastaa kommentoimalla seuraavaan kysymykseen:
Mikä sinusta on parasta joulussa tai sen odotuksessa?
3. Älä hermostu, vaikka kommenttisi ei heti tule näkyviin. Hyväksyn kommentit näkyviin tarkistettuani ne.
4. Arvonta on voimassa Marraskuun viimeiseen päivään 30.11. klo 12.00 (päivällä) asti.
Onnea arvontaan! :)
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.