LITTLE ME TIME


Mun piti maanantaina käydä hoitamassa muutama asia keskustassa. Koska olin menossa siitä suoraan kuntosalille, kävin juomassa välipalaksi Mango Smoothien! Oli muuten tosi hyvää ja lisäksi terveellistä! Smoothieen ei tullut kuin luonnonjogurttia (which I absolutely love), mangoa ja hunajaa! Just sopiva välipalaksi siis!
Oli niin ihana vaan istuskella kahvilassa kaikessa rauhassa. Jotenkin tuli sellainen olo, että tällee vois tehdä useimminkin. Ei siis välttämättä mennä kahvilaan ostamaan smoothie, vaan ihan vaan ottaa rauhassa omaa aikaa. Ihan oikeesti pieni hetki omaa aikaa päivässä tekee koko päivästä ihan erilaisen! Se antaa jotenkin voimaa, kun saa hetkeksi vaipua omiin ajatuksiin tai olla ajattelematta yhtään mitään.
Kuten viimeisistä kuvista voi huomata, mä aion nyt rentoutua ja hiljalleen käydä nukkumaan... Pitää alkaa taas kiinnittää huomiota unirytmiin joka on päässyt vähän karkaamaan käsistä, sillä koeviikko alkaa ihan kohta.
Hyvää yötä ja alkavaa viikonloppua kamut! :)

ps. Muistakaa, että arvontaan voi osallistua sunnuntaihin klo 15.00 asti! CLICK THIS, jos haluat voittaa ensi kuun LivBoxin itsellesi. ;)