LOKAKUUN SUOSIKIT

Nyt luvassa tuttu postaus, nimittäin lokakuun suosikit! Tässä siis tuotteita/juttuja, jotka on ollu lokakuussa kovassa käytössä. Onkohan muita samoihin tuotteisiin tykästyneitä?Sain ystävältäni nimpparilahjaksi H&M:n korvakorusetin, josta nämä ihanat timanttiblingblingit ovat olleet ehdoton suosikkini. Olen käyttänyt näitä niin arkipäivinä kuin juhlissakin, tuovat niin kivaa piristystä pimeyden keskelle.


Joulukuun lähestyessä olen jälleen kaivanut kynsilakkapussistani lempparilakkani. Kimaltavat kynnet on se juttu. Laitan alle yleensä värilakkaa tai hohtavaa lakkaa, jolloin lopputulos on vielä hitusen hohdokkaampi. Mavalan Sparkling blue ja Sparkling red (sävyt 225 ja 226) antavat runsaasti kimalletta kahdella kerroksella! Tykkään!
Täytyy sanoa, että olen aina ollut hieman skeptinen aluslakkojen suhteen. Kuitenkin ryhdistäydyin ja tilasin itselleni Dermosilin Base and top coatin, joka on toimunut todella hyvin. Kynsilakka kestää oikeasti niin paljon kauemmin siistinä. Ja lisäksi tää lakka on tosi "kevyttä" eli kynnelle ei tule paksua kerrosta, joka pilaa koko homman.


I love me -messuilta lähtiessä aulassa jaeltiin Neutrogenan Visibly clear pore and shine daily scrub -näytteitä. Kun viimeksi käytin Neutrogenan perus kasvopuhdistusta, ihoni kuivui täysin. Ja toiseksi ihoni ei siedä kamalasti mitään ylimääräisiä aineita, joten käytän todella neutraaleja puhdistusaineita. Kuitenkin tässä ihanassa limetuorejuustokakun tuoksuisessa pikku pullossa on jotakin ihmeellistä. Käytän tätä iltaisin ja tämä on oikeasti aika hyvää tavaraa. Kuorii mukavasti ja jättää ihon mattapintaiseksi. En kuitenkaan kuorintaominaisuuden takia käyttäisi tätä kahta kertaa päivässä, mutta joko illalla tai aamulla tämä toimii. Jos metsästät puhdistusainetta, tämä on kokeilemisen arvoinen tuote!


Kuten jo aiemmin jotkut ovat huomanneet, eräs tuote on taas tässä näin. Nimittäin Lumenen Arctic Aqua syväkosteuttava kasvovoide. Voisin hehkuttaa tätä todella kauan, mutta sanotaan nyt vaan, että toimii. Syväkosteutusta 24 tuntia. Kuiva iho katoaa.


Tätä olen odottanut ja odotus todella kannatti. Beautyblenderit rantautuivat Suomeen erikoiseränä I love me -messuille. Hintaa tällä meikkisienellä oli 20 euroa, mutta ainakin omalla kohdalla tämä on jo maksanut itsensä takaisin. Sieni kastellaan kokonaan, jolloin se turpoaa ja puristetaan pyyhkeellä kuivaksi. Sitten vaan taputtelet meikkivoiteen tai peiteainetta kasvoille ja silmänalusille. Peitevoiteen taputtelemisesta silmien alle on tullut suosikkikohtani meikkaamisessa. On niin rentouttavaa taputella kostealla pehmeällä sienellä aamulla silmien alle. Mitään rajoja ei jää, koska sieni on pisaran muotoinen. Ja itseni kohdalla tuttu peitevoide sai uuden ulottuvuuden tämän ansiosta.


Olen entinen kahviriippuvainen ja nykyinen teeaddikti ja olen jo pitkään juonut Clipperin erilaisia luomu-teitä. Minulla on välillä vaikeuksia rauhoittua illalla ja huomasin tämän pakkauksen ja päätin kokeilla. Tällä teellä on rauhoittava vaikutus. Juodessa tulee levollinen olo ja uni tulee mielestäni helpommin. Makuina maistuvat ihanat rooibos, appelsiini, kaneli, kamomilla ja sitruunamelissa. Tämä pääsi minun TOP 3 - teesuosikkeihini. Oikeastaan tämän paremmaksi tee ei enää voi mennä. Ja täytyy myöntää, että juon tätä myös aamulla -onhan levollinen olo on hyvä myös arkiaamuina! ;)

Tiistai alkaa olla takana päin ja huomenna on keskiviikko. Mutta viikonloppu on taas muutaman päivän päästä, joten tämäkin viikko alkaa kääntyä paremmalle puolelle. Keskiviikon jälkeen voi alkaa odottaa luvalla viikonloppua. Millaisia suunnitelmia teillä on tulevalle viikonlopulle? :)