LOOKING FOR SUN LIGHT


En tiedä kuinka moni teistä tunnistaa itsensä, mutta ainakin itse olen kesän lapsi. Saan virtaa ja voimaa auringosta, rakastan hellettä ja auringon ihanaa valoa. Luonnon värit, kesätuulen hiljainen ääni ja vapauden tunne on niin ihanaa. Kesällä kokee olevansa vapaa velvoitteista ja jotenkin elää täysillä. Tai joka päivähän elää kai täysillä, mutta kesällä siitä saa (ehkä) enemmän irti.
En ole kaivannut viime viikkoina mitään niin paljon kuin aurinkoa. Sen lämpöä, valoa ja energiaa. Kun se aina päivällä koulussa istuessa välillä pilkahtaa, tekisi mieli mennä ulos juoksentelemaan... Auringosta saa vaan niin paljon virtaa.
Kalenterini alkaa koeviikon lähestyessä taas täyttyä ja haluaisin vaan tehdä kaikkea muuta. En tiedä, olen ehkä rantaloman tarpeessa. :D
Tykkään opiskella ja koeviikosta aion selvitä kunnialla läpi, joten nyt vaan tsemppi päälle. Sitä paitsi juuri tänään tunnilla ajattelin, että saa olla tyytyväinen, että on opiskelupaikka. Ei se kuitenkaan ihan itsestään selvyys ole. Ja kaiken lisäksi auringon valo lisääntyy hiljalleen täälläkin päin maailmaa, joten kesää kohti siis! :)
Ja vielä yksi juttu:
YouTubessa on tullut hiljattain 200 tilaajaa täyteen, kiitos jokaiselle ihan mielettömästi!
Palailen videoiden pariin, kunhan vaan ennätän kaikelta kiireltä!

Toivottavasti nämä aurinkoiset kuvat piristivät teitä edes hiukan. Tsemppiä loppuviikkoon!