LUSH HAUL

Tein tammikuun alussa pienen tilauksen Lushille ja tänään ajattelin kertoa teille, mitä kaikkea ostokseni pitävät sisällään. Mukana on uusia juttuja sekä vanhoja tuttuja, mutta kaikki, tottakai, yhtä ihania. Nyt luvassa siis paljon kuvia ihanista ostoksistani!

Kuten aina, suosikkiputsarini Let The Good Times Roll on messissä. Tämä on ehdoton suosikkini, mitä kasvojenpesuun tulee. Tuoksu on ihanan makea ja popparit tekevät tuotteesta entistä söpömmän!
Jos haluat ainesosista yms. lisätietoa, katso tämä. 
Kun Ystävänpäivätuotteet tulivat verkkokauppaan, bongasin heti upean Roses All The Way -saippuan. Äiti luki ilmeisesti ajatukseni ja toi minulle tämän saippuan tuliaiseksi Helsingistä. Tuoksu on, kuten voi arvata, ruusuinen, eli mielestäni täydellinen. Yritän todella pitää näppini erossa tästä ainakin helmikuun alkuun asti...
Lisätiedot: katso tämä.
Halusin myös jonkin erityisesti talveen sopivan, kosteuttavan saippuan. Jouluvalikoimassa oli myynnissä Snowcake -saippua, joten tilasin sen. Se tuoksuu mantelimaidolle ja ulkonäkö on ihanan kermainen. Minusta tämä on oikein hyvä talvisaippua!
Ps. Näitä näyttäisi vielä toistaiseksi olevan alessa, joten kannattaa tilata, mikäli mielit kosteuttavaa saippuaa...
Lisätiedot: katso tämä.
Melting Marshmellow Moment on minulle uusi tuttavuus, ja aion testata sen ihan kohta. Tuoksu on karkkimainen, mielestäni juuri ihanan makea. Väri ja tuoksu sopivat niin hyvin yhteen, että tekisi mieli haukata, mutta ehkä en kuitenkaan...
Tämä tuote on uudistunut, joten uusi Mmmelting Marshmellow Moment löytyy täältä.
Pidin Magic of Christmas -kylpytikkaria jo ennen joulua silmällä, ja en yksinkertaisesti voinut olla tilaamatta tätä. Kanelitanko ja punainen nauha, sekä kulkunen tekevät tästä niin jouluisen! Kuka estää kanelisen joulukylvyn talvella? Ei kukaan. :-D Tämän avulla voi muistella menneen joulun sekä vuoden 2015 kohokohtia.
Lisätiedot: katso tämä.
Kuulin Yog Nog -kylpypommista suositteluja, ja voin näin jälkeen päin kyllä itsekin suositella tätä. Ulkonäkö on kauniin yksityiskohtainen ja tuoksu on hurmaava. Kylpyvedestä tulee keltaista!
Tämä myös kuuluu jouluvalikoimaan, lisätietoa löydät tästä painamalla.
Ihmettelin pakettia avatessani sitruksista tuoksua, koska en ollut mitään sellaista tilannut. Näytteenä minua olikin haluttu ilahduttaa You've Been Mangoed -kylpysulalla! Ulkonäkö on ihanan simppeli ja tuoksu on pehmeän raikas. En malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä!
Uudistuneen kylpysulan löydät tästä painamalla.
Ja sitten, ehkä värien (ja tuoksun!) perusteella yksi suosikeistani: jouluvalikoiman Candy Mountain -kylpyvaahto. Tämä on jotain, mitä en oikeasti voi vastustaa; helmiäinen valkoinen ja pinkkiä! Niin karkkimainen, söpö ja taianomainen, kuin vain voi kuvitella. Tuoksunsa tämä on saanut varmaankin monille tutulta Snow Fairy -suihkusaippualta.
Valitettavasti tämä on myyty loppuun, joten lisätietoja ei juuri nyt ole saatavilla.
Huh, olipas paljon kuvia! Kuten saattaa huomata, rakastan erityisesti söpöjä, valko-pinkkejä, karkkimaisia juttuja! Olen todella innoissani Lushin uusista Ystävänpäivätuotteista (valikoimaan pääset tästä), ja must-have-Ruususaippuan lisäksi haluan ainakin Unicorn Horn -kylpyvaahdon sekä The Kiss -huulikuorinnan.
Tämä postaus ei ole mitenkään sponsoroitu, vaikka sisältääkin paljon linkkejä. Haluan vain jakaa rakkautta ja intohimoani maailman ihanimpaan kauppaan. Kauppaan, joka tekee hyvää luonnolle, mielelle ja iholle. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Lushiin ja sen filosofiaan, jos Lush on sinulle uusi tuttavuus!!

Mikä näistä tuotteista kiinnostaa teitä eniten? Onko teillä omia Lush-suosikkeja? Kiinnostaisivatko Lush-aiheiset postaukset jatkossa?