LUUKKU 1/3

Heippa ihanat! Blogini vanhemmat lukijat varmaankin tietävät, että ennen joulua blogissani on joulukalenteri. Jokaisesta luukusta paljastuu jollekin teistä jotain kivaa. Lisäksi tässä postauksessa, ensimmäisessä luukussa, on lopussa kollaaseja, joista voitte napata muutamia joululahjaideoita.

Mutta siis asiaan: Luvassa on kolme luukkua, jotka julkaistaan joka perjantai. Jokaiseen arvontaan voit osallistua kerran toimimalla postauksesta löytyvien ohjeiden mukaan. Aikaa osallistua on aina seuraavaan viikon perjantaihin asti. Tämän perjantain luukusta löytyy...

Real Techniques Eyelining set !  Setti sisältää Precision liner-, Smudge-, Eyeliner- ja Pointed liner -siveltimet sekä kätevän taskun, johon siveltimet voi helposti sujauttaa. Real Techniquesin siveltimet ovat omat luottosiveltimeni, joten haluan jakaa meikkaamisen ilon myös teidän kanssanne. RT:n siveltimissä on hyvä muotoilu ja laadukkaat karvat, joten niillä saa siistiä ja kaunista jälkeä. Lisäksi kyseisen setin värimaailma on ihanan talvinen. Jollekin teistä lähtee siis tällainen tuliterä setti!

Ohjeet arvontaan:

Paina tähteä tämän postauksen lopusta ja kommentoi tämän postauksen alle, mikä alla olevien kollaasien joululahjaideoista on suosikkisi. Laita mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden.

HUOM! Mikäli sinulla ei ole Google, Facebook, Twitter tai Disquis-tiliä, voit kommentoida rekisteröitymättä valitsemalla  "Kommentoin mieluummin vieraana" ja täyttämällä sen jälkeen nimesi ja sähköpostisi niille varattuihin kenttiin. Laita kuitenkin sähköpostiosoitteesi näkyviin myös kommenttiin!

Luukun 1. arvonta on voimassa perjantaihin 16.12. kello 12 asti. Voittajan ilmoitan seuraavan luukun yhteydessä ja blogin facebook-sivuilla. Mikäli en tavoita voittajaa viikon kuluessa, arvon uuden voittajan.

XmasGifts16

XmasGifts16-2

yhteistyössä Oletkaunis.fi