LUUKKU 2/3: LEMPPARIKAHVILA

Heippa ja upeaa perjantaita! Kuten arvata saattaa, tänään on toisen luukun vuoro. Ja tämä toinen luukku is all about my favourite café, Papulaari. Papulaari on ihana, suloinen ja pikkuruinen kahvila Kouvolassa, josta saa maailman parasta palvelua ja myös huippuhyviä kahveja. ❤️

Papulaarista voit tilata ihania erikoiskahveja (kuten esimerkkinä suosikkini Cappuccino) sekä suomalaisten, paikallisten  paahtimoiden kahveja. Kahvilan yhteydessä on myös herkkupuoti, josta voit ostaa monia erilaisia kahveja, teetä ja suklaita sekä muita ihanuuksia. Paikalliset erikoisuudet ovat Sysikymi- ja Kouvola-kahvit. Valikoima on laaja ja tuotteet ovat erittäin laadukkaita, joten kaikki kahvikulinaristit ja hipsterit sekä ihan vaan maitokahvin ystävät ovat tervetulleita Papulaariin. Itse tilasin viime käynnilläni Cappuccinon ja Mustikka-Matcha raakakakkupalan. Molemmat olivat aivan ihania ja raakakakku oli paikallista sekä ihan täydellisen makuista. Ja tähän täytyy mainita, että kahvilassa on hyvä valikoima myös gluteenittomia juttuja.

Papulaari

Kouvolankatu 14

45100 Kouvola 

Luukun 2/3 palkintona on huippumakea kahvisetti, nimittäin voittajalle lähtee paketilliset Sysikymi- ja Kouvola-kahvia sekä Betonisuklaa. Pääset tarkastelemaan tuotteita lähemmin Papulaarin verkkokaupasta, täältä. ❤️

Ohjeet arvontaan:

Paina tähteä tämän postauksen lopusta ja kommentoi tämän postauksen alle, mikä on suosikkijuomasi kahviloissa. Laita mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden.

HUOM! Mikäli sinulla ei ole Google, Facebook, Twitter tai Disquis-tiliä, voit kommentoida rekisteröitymättä valitsemalla "Kommentoin mieluummin vieraana" ja täyttämällä sen jälkeen nimesi ja sähköpostisi niille varattuihin kenttiin. Laita kuitenkin sähköpostiosoitteesi näkyviin myös kommenttiin!

Luukun 2. arvonta on voimassa perjantaihin 23.12. kello 8 asti. Voittajan ilmoitan seuraavan luukun yhteydessä ja blogin facebook-sivuilla. Mikäli en tavoita voittajaa viikon kuluessa, arvon uuden voittajan.

 

Yhteistyössä: Kahviputiikki Papulaari

Psst... Viime viikon voittaja on Anni, onnea! Tsekkaapas sähköpostisi!