LUUKKU 3/3: LITTLEBIT DESIGN

Heippa! Joulukuu on mennyt ihan uskomatonta tahtia, enkä voi uskoa, että tänään on aaton aatto. Tänään on myös perinteisen blogijoulukalenterini Grande Finale. Kuitenkin on kaksi asiaa, jotka teidän tulee tietää: 1. rakastan rannekoruja, 2. sain heinäkuun ensimmäisenä päivänä äidiltä lahjaksi LB:n (Littlebit Design) rannekorun (kuvassa).

Koska sain rannekorun juuri heinäkuun ensimmäisenä, tarkalleen ottaen Ikean parkkipaikalla, juuri ennen kuin lentoni oli määrä lähteä Uppsalaan, on rannekorussa paljon muistoja. Aina kun katson sitä, muistan tuon päivän ja kaikki seikkailut, jotka olemme kokeneet yhdessä. #today -rannekoru on minulle paljon enemmän kuin rannekoru, se on muistutus, joka kehoittaa elämään tämän päivän täysillä, keskittymään hetkeen ja se on muisto kaikista jo kuluneista hetkistä ja mahtavista seikkailuista.

Nyt kun tiedätte tämän tarinan, on aika kurkistaa, mikä on tarina minunkin rannekoruni takana..:

Kuusankosken Taideruukilla, Kouvolassa, on Littlebit Designin paja, jossa valmistuu käsityönä kaikkea kaunista, kuten rannekoruja, korvakoruja, heijastimia, kaulakoruja ja sormuksia. LB:n tuotteita voi ostaa verkkokaupasta (<- click!), jälleenmyyjiltä sekä Taideruukista, OLO  I  TILA -kaupasta.

Yrityksen perustaja ja suunnittelija Anni Jensen-Munk päätyi yrittäjäksi vahingossa. Kaikki lähti nappikorvakoruista, tosin hieman erilaisista kuin nykyiset mallistot ovat. Jensen-Munk pitää etusijalla selkeitä linjoja, ja siksi korut sopivat ihan kaikille. Taideruukin OLO  I  TILA -myymälän LB:n osasto on kuin ihana karkkikauppa, josta tekisi mieli ottaa kaikki mukaan.

Omat suosikkini ovat ehdottomasti siroimmat tekstirannekorut, sillä rakastan niiden yksinkertaisuutta ja sitä, kuinka ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Oma rannekoruni on minulla ranteessa ihan jokaisena päivänä. Lisäksi LB:n verkkokaupasta voit tilata kustomoidulla tekstillä rannekorun, eli toisin sanoen, voit itse päättää, mitä haluat sanoa maailmalle. Tai jos suosikkisi löytyy jo valmiista tekstikoruista, voit myös valita sellaisen. Eniten myydyin tekstikoru on perkele. Aika hauskaa, mutta kenties se kuvaa suomalaista sisua.

Ja kuten sanottu, tekstirannekorut ovat yksi pala Littlebit Designin mallistoja. Niiden lisäksi myynnissä on monia muita ihanuuksia, kuten kuvista voi huomata. LB on yksi omista suosikkiyrityksistäni ja mielestäni koruissa on oikeaa asennetta, puhumattakaan niiden valmistuksesta. LB on ihana ja suloinen perheyritys, jonka jokainen koru valmistetaan turvallisista materiaaleista huolellisesti käsityönä ripauksella rakkautta. On etuoikeus omistaa jotain niin kaunista ja laadukasta.

Tänään haluan jakaa rakkauteni siroon tekstirannekoruun myös teidän kanssa. Siksi yksi teistä saa valita 6 mm tesktirannekorun joko jollakin valmiilla tekstillä tai keksiä tekstin ihan itse. ❤️

Ohjeet arvontaan:

Paina tähteä tämän postauksen lopusta ja kommentoi tämän postauksen alle, millaisista koruista pidät eniten. Laita mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden.

HUOM! Mikäli sinulla ei ole Google, Facebook, Twitter tai Disquis-tiliä, voit kommentoida rekisteröitymättä valitsemalla "Kommentoin mieluummin vieraana" ja täyttämällä sen jälkeen nimesi ja sähköpostisi niille varattuihin kenttiin. Laita kuitenkin sähköpostiosoitteesi näkyviin myös kommenttiin!

Luukun 3. arvonta on voimassa lauantaihin 31.12. kello 12 asti. Voittajan ilmoitan blogissa ja blogin facebook-sivuilla. Mikäli en tavoita voittajaa viikon kuluessa, arvon uuden voittajan.

❤️

Yhteistyössä: Littlebit Design

Psst... Viime viikon voittaja on Roosa, tsekkaapas mailisi!