MARRASKUUN LIVBOXMarraskuun LivBoxista paljastui Bernard Cassieren mustikkavoidenaamio, Natural Code By Lumene Candy Smile -huulikiiltokynä, Iberon irtoripset, Bangerheadin pinsetit sekä Marvisin Kaneli-Minttu -hammastahna. Oma suosikkini on ehdottomasti huulikiiltokynä. Mukava yllätys oli myös irtoripset, niiden kokeilu on aina jäänyt vaan ajatusten tasolle. Vaikka itse käytän automaattipinsettejä kulmien nyppimiseen (koska vähemmän tuskaa omalla kohdallani), pinsetit ovat näppärät mukaan esim. käsilaukkuun tai matkalle. Kokeilin pinsettejä ja niissä on mielestäni todella hyvin muotoiltu pää, joka ei ole nykyään pinseteissä ainakaan omasta mielestäni itsestään selvää.
Mutta mikä itseäni eniten yllätti ja ilahdutti LivBoxissa, niin ulkonäköön panostaminen. Boxin ulkonäköön oli oikeasti panostettu, josta tuli iloinen fiilis jo boxia avatessa. Ja Hollywood-teeman todella huomasi kaikkineen ihanineen silkkipapereineen.
Mielestäni LivBox olisi esimerkiksi ihana joululahjatoive tai hyvä lahjaidea. 1 kuukauden jatkuvassa tilauksessa voi perua tilauksen heti ekan paketin jälkeen, jos haluaisi yllättää kaverin tai äidin esimerkiksi yhdellä boxilla. LivBoxin  sivuilta näet edellisten boxien sisältöjä, voit lukea LivBoxin blogia sekä saat lisää tietoa tilauksista.
Yhteistyön kunniaksi blogini lukijat, sekä YouTube-tilaajat saavat 15 % alennuksen 1 kk:n jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai 3 kuukauden määräaikaisen tilauksen loppusummasta. Alennuksen saat alekoodilla: crazy .
Koodi on voimassa 18.11. eli tiistai-iltaan asti.

Palaillaan pian ja mukavaa viikonloppua kaikille! Itse yritän parannella ärsyttävästä flunssasta. No ei kai kannata valittaa, kun ei ainakaan nyt kuumattakaan oo. :)
Jos heräsi LivBoxeista jotakin kysyttävää, niin koitan vastailla parhaani mukaan!

*postaus sekä Beauty Babble -video toteutettu yhteistyössä LivBoxin kanssa.