HYVÄN MIELEN KYNSILAKAT

Heippa! Koska kesä tulee kovaa vauhtia lähemmäs, on taas hyvä hetki jutella kynsilakoista. Yhdet tämän kevään suosikkilakoistani ovat Treat Collectionin kynsilakat. Ne ovat vapaita viidestä yleisimmin käytetystä myrkystä. Lisäksi nämä "5-free"-lakat ovat gluteenittomia sekä vegaaneja.

Ajatus turvallisemmista kynsilakoista herätti hieman epäluuloja; ajattelin, että pystytäänkö ilman myrkkyjä saamaan aikaan kestävä ja laadukas koostumus. Kuitenkin nämä ennakkoluulot katosivat kun kokeilin lakkoja. Tilasin yhden aluslakan, jotta heti kynnen päällä oleva lakka on myös myrkytön. Lisäksi valitsin kaksi värillistä lakkaa. 

Sävyt vasemmalta oikealle: Shimmery Stars, Base Coat ja Blushing.

Lakkasin kynnet ensin Base Coat -aluslakalla, jonka kuivuttua levitin Blushing -värilakkaa. Lisäksi levitin päälle geelilakkaa, jotta se lukitsee värin paikoilleen.

Tämä ihana purkkapinkki on ihan paras! Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Rakastan tuota väriä niin paljon. ❤️ Kaiken kaikkiaan pidin erittäin paljon Treatin kynsilakoista. Laatu on erinomainen ja sävyvalikoima on suloinen. Lisäksi plussaa myrkyttömyydestä ja vegaaniudesta. ❤️

Treat Collection -lakat: Love Beauty -verkkokauppa