PARHAAT HUULIRASVAT + ARVONTA

Heippa kaikille! Kuten olen jo hieman vihjaillut, tänään (ja ehkä parina muunakin päivänä) on luvassa teille jotain hieman spesiaalimpaa. Luonnonkosmetiikka on minusta todella mielenkiintoista, ja ajatus luonnollisista tuotteista ei ainakaan omaan korvaani kuulosta pahalta. Olen huulirasva-addikti, joten erityisesti luonnolliset ja kunnolla hoitavat huulirasvat tulevat enemmän kuin tarpeeseen. 

Hurraw! -huulirasvat ovat vegaanisia, käsintehtyjä, kylmäpuristettuja ja luomuja huulirasvoja. Niitä ei ole testattu eläinkokeilla eivätkä ne sisällä GMO-raaka-aineita. Huulirasvojen pohjana ovat kylmäpuristetut kookos- ja manteliöljy. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta täältä voit lukea lisää tietoa rasvoista.

Vaikka huulirasvat ovat hieman normaalia kalliimpia, ovat ne paljon, paljon hoitavampia kuin tavalliset rasvat. Rasvat ovat todella riittoisia, eivätkä ne jätä ikävää "kalvoa" huulille. Makuvalikoimaa löytyy vaikka kuinka paljon. Näiden kolmen rasvan (Kirsikka, Vata ja Moon Balm) lisäksi olen aiemmin ostanut maut Greippi sekä Sun Balm.

Koska joulu on antamisen aikaa, haluan nyt päästää jonkun teistä nauttimaan näistä ihanista ja laadukkaista huulirasvoista! Jollakin teistä on siis mahdollisuus voittaa kolme huulirasvaa makuina Kirsikka, Vata ja Moon Balm. Vata❤️ oli oma villi kokeiluni, ja se osoittautui ihan parhaaksi! Kirsikka sopii sävyttävyytensä ansiosta hyvin pikkujouluihin tai juhliin ja Moon Balm rauhoittaa illalla. Kokeile itse kaikki kolme tai anna joku rasvoista joululahjaksi. Lahjan saaja tulee kiittämään sinua joulun jälkeen! ;-)

Mutta hei, arvontaan pääset mukaan seuraamalla alla olevan kuvan ohjeita. Aikaa osallistua on 18.12. klo 17:00 asti.❤️

Yhteistyössä Hurraw!