PRETTY AND PINK

Heippa! Kävin kiertelemässä muutamia kauppoja ja en voinut olla ostamatta muutamia juttuja. Erityisesti vaaleanpunainen ja pastellit ovat sydäntäni lähellä juurikin näin keväisin.. ❤️

Tigerilta nappasin mukaani ihanan strösselivihkon, joka oli vain pari euroa. Lisäksi ostin jo kauan tarvitsemani vesivärilehtiön (5 e).

vet1

Jo kauppaan (Tigeriin) astuessani silmäni kiinnittyivät tähän maailman söpöimpään lasiin ja otin sen samantien koriin. Hintaa tällä kaverilla taisi olla 3 euroa.

vet3

Kevät on parasta aikaa testata uusia hiustuotteita, jotta kesän juhlissa voi olla huoletta. Nappasin viimein mukaan TRESemmén Perfectly UnDone -shampoon sekä hoitoaineen. Nämä sopivat varmasti hyvin yhteen saman sarjan muotoilutuotteiden kanssa, joita minulla jo on. Tykkään niistä tosi paljon!

vet2

Olen varmaan jo puolisen vuotta halunnut kokeilla Nivean After Shave Balmia (kyllä, miesten tuote) meikinpohjustusvoiteena. Olen kuullut tästä maailmalta jo niin monia suosituksia, että viimein päätin itsekin kokeilla. Tuotteessa on mieto raikas tuoksu, mutta jos se on liikaa, taidan antaa tämän kyllä jollekin muulle. Saa nähdä miten tämäkin toimii, pidän teidät ajantasalla!

vet6

Minusta tuntuu, että käyn joka kevät kaupoilla ja hullaannun kaikista pastellisöpöyksistä ja ostan aina uudet hiustenhoitotuotteet kokeiluun... Olin jo vähällä ostaa muutamia sisustusjuttuja, mutta päätin miettiä vielä hetken. Pitänee siis käydä katselemassa vielä ehkä paria juttua ja ainakin uusia huulipunia.

Aivan ihanaa, että on jo huhtikuu. Enää tämä koeviikko loppuun ja sitten viimeinen jakso koulussa! Huh, tämä(kin) vuosi on kyllä hujahtanut vauhdilla. Mutta hyvä niin. ❤️

Ihanaa viikkoa teille kaikille! ❤️  Ja hei, muistakaa käydä osallistumassa kolmen edellisen postauksen arvontoihin! Ne ovat voimassa vielä sunnuntaihin 10.4. asti. 

Oletteko te käyneet kevätostoksilla? Mitä tuotteita metsästätte tällä hetkellä?