PRINTTIPÖKSYJEN PALUU

Heippa! Nämä printtihousut eivät ole mikään uusi tuttavuus. Kuitenkin innostuin taas loppukesälomasta käyttämään niitä (saattoi johtua toki siitä, että loman jälkeen farkkuja ei huvita laittaa päälle), ja mielestäni ne tuovat asukokonaisuudelle 'sitä jotain' särmää tai vastaavaa.  Lakkasin kynnet vielä ihanalla Turkista ostamallani uudella sinisellä lakalla, ja kynsien ja valkoisen paidan kanssa asusta tuli jotenkin tosi raikas. Tietenkin luottolaukku ja farkkutakki päälle, ja I'm ready to goo!

Farkkutakki / Only   Valkoinen paita / H&M   Printtihousut / H&M   Ballerinat / House (kirppis)   Laukku / Longchamp (kirppis)   Kynnet / Golden Rose Rich Color -kynsilakka, sävy 74  

Iiik! Elokuuta on enää pari päivää jäljellä! Sitten on virallisesti syyskuu ja syksyn vuoro... Toivottavasti kaikilla teillä on ihana viikonloppu, nautitaan vielä elokuun auringonpaisteesta!

Onko teillä muuten vaatteita, jotka olette kaivaneet nyt syksyä kohden käyttöön? :-)

Pääset muuten seuraavasta kuvasta klikkaamalla blogini Facebook-sivuille, johon päivitän kaikenlaisia juttuja, esim. tietoa uusista videoista ja postauksista sekä muita kuulumisia. ;-)

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua, ihanat! ❤️