RECENTLY

Hiihtoloma on vihdoin täällä! Ihanaa päästä pitkästä aikaa rentoutumaan ja valitsemaan, mitä tekee. Ja nukkumaan kunnolla! Vaikkei alun perin näyttänyt mitään suunnitelmia lomalle olevan, tilanne on kääntynyt aivan päälaelleen. Pientä ja vähän suurempaakin tekemistä riittää lähes jokaiselle päivälle... Itse ainakin tykkään, ettei koko viikko mene ihan kokonaan kotona iPad kainalossa! :D

Ystävänpäiväostoksia Tigerista / me / Buffassa iskän kanssa / Aurinkoinen keli sai hyvälle tuulelle! / ystävänpäiväjuttuja / Rakastan auringonvaloa lumihangella, tulee niin keväinen fiilis. / Yksi lauantai rentouduin ja katsoin Gossip Girliä. / Jumppailemassa :) / Kipeenä... Ei tehny mieli mitään muuta kuin hedelmiä.
Ennen työvuoroa / vähän palkintoja koeviikon jälkeen :D / eye makeup / Fazerin uudet purkkapussit on mageita ;) / penkkaripäivä / Paketoin mun ystävän lahjan sydänsilkkipaperiin. / on Saturday morning / Keväistä ilmettä huoneeseen! / Mmm...

Siinä oli mun viimeaikaisia puhelimeen tallentuneita kuvia... Aika jännää, että kevät tulee oikeesti ihan näillä hetkillä ja kesä seuraa tietenkin perässä! Sittenhän on jo eka vuosi lukiotakin takana. Huhhuh! Aika menee kyllä oikeesti todella nopeesti, vaikka ei aina kyllä ihan siltä tunnu.
Huomenna alkaa virallisesti loma ja toivottavasti luvassa olis vähän aurinkoisempaa säätä... Tällä hetkellä ulkona on loskaista ja harmaata... ei kiva. Ensi viikolla on mukavia juttuja tiedossa ja mulla on muutamia kivoja postauksiakin suunnitelmissa! ;)
Mä jatkan sunnuntain rentoa viettoa ihan kotona ja alan varmaan katsomaan Gossip Girliä, kun kerrankin on aikaa.
Rentoa sunnuntaita!