RECIPE: KINDER COOKIES

Hei kaikki cookie-ystävät! Täältä tulisi yksi herkullinen pääsiäisohje ohje niille, jotka tykkää kunnon cookieista. Rapeaa reunoilta, pehmeää keskeltä, suklaista ja täyteläistä, perfect. Kun tähän lisätään vielä paras suklaamuna Kinder, niin saadaan ihana pääsiäisherkku!
Kehittelin tämän ohjeen viime viikolla, kun halusin tehdä jotain todella maistuvaa... Suosittelen kokeilemaan!



Kinder Cookies           n. 26 cookieta (halk. 7-8 cm) + reilu syöntivara :D

180 g voita
1 dl muscovadosokeria
2,5 dl ruokokidesokeria
2 kananmunaa
3/4 tl vanilja-aromia
5 3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl tummaa 100 % kaakaojauhetta
1/2 tl suolaa
2 tl ruokasoodaa
10 kpl Kinder-patukoita (voit myös käyttää Kinder-munia)

How to:

1. Laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit keskenään sähkövatkaimella.
3. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
4. Lisää vanilja-aromi.
5. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet (vehnäjauho, kaakaojauhe, suola ja ruokasooda) hiljaa vatkaten tai puulastalla sekoittaen.
6. Kun taikina on tasaista, sekoita Kinder-patukoiden palaset joukkoon.
7. Paista keksejä uunipellillä leivinpaperin päällä 170 asteessa n. 15 minuuttia (toiseksi alimmalla tasolla). Cookiet ovat kypsiä kun reunat ovat rapeat (ja saaneet hieman väriä), mutta keskiosa on vielä hieman pehmeää.
8. Anna cookieiden jäähtyä kunnolla, jotta ne jähmettyvät.
Voin kertoa, että omasta mielestäni cookie-taikina maistui erittäin hyvälle ja tein aika monta makutestiä leipomisen ohella. "Reilu syöntivara" tarkoitti siis taikinan maistelua, jos ihmettelet. :D Tunnustaako kukaan muu syövänsä cookie-taikinaa? Joskus tuntuu, että se on jopa parempaa kuin itse valmiit leivonnaiset! Hehheh!
Jos testailette niin kertokaa ihmeessä, että mitä tykkäsitte!
Resepti on ihan omani, joten jos haluat jakaa reseptin jossain, laita linkki tähän alkuperäiseen reseptiin!

Hyvää pääsisäistä kamut! xx