ROAD TRIP

Lupasin kertoa teille jotain mun viikon ohjelmasta... Nyt sitä olis luvassa, sillä osallistuttiin mun ystävän ja veljen kanssa päivän reissulle pääkaupunkiseudulle. Tarkemmin ottaen reissu suuntautui siis Fazerin suklaatehtaalle, kauppakeskukseen ja Pasilan TV-studioille.
Ollaan aiemmin jo oltu samantapaisella reissulla, mutta tällaiset pikku reissut on silti aina vähintäänkin yhtä kivoja! Ja piristää lomaa kummasti!
Kameraa en viitsinyt reissulle raahata, joten kuvat on otettu puhelimella. :) Välillä näinkin.

Aluksi Fazerilassa oli pieni yritysesittely, joka sisälsi paljon yleissivistävää tietoa. Sen jälkeen suunnattiin Arriba-ravintolaan syömään spaghettia. Musta noi Amica-ravintoloiden ruoat on tosi hyviä perusruokia!
Ruoan jälkeen luvassa oli suklaan syöntiä. (Huomaa, tässä kohtaa ei puhuta maistelusta vaan syönnistä...) :D
Suklaapisteen jälkeen oli pieni kierros, jolla kerrottiin mm. kaakaopavuista ja Fazerin eri tuotteista. Toi kierrospaikka oli tosi hienosti toteutettu, siihen oli selkeästi nähty vaivaa! Pysähdyttiin vielä ryhmän kanssa maistamaan Fazerin uutuuslevyä. :)
Viimeisenä Fazerilassa oli ostosten vuoro, jos halusi jotain ostaa. Lopuksi saatiin kaikki mukaan vielä Fazerin kassit, joissa oli uutuus Popcorn-suklaalevy, ksylitol-pastilleja, karkkipussi, ruisleipää ja keksejä.
Kauppakeskuksessa käväistiin shoppailun lomassa haukkaamassa Picnicin patongit, jotka on niin mun suosikkeja!
Ylen studioilla kierreltiin oppaan kanssa, joka kertoi ja näytti kaikkea mielenkiintoista. Haluaisin todella olla töissä siinä talossa! ;) Käytiin läpi maskeerausta, vierailtiin puvustamossa sekä rekvisiittavarastossa. Tuonne eksyisi, jos tuolla pitäisi yksin selvitä...
Käytiin muutamassa studiossa ja myös siinä studiossa, olikohan se ykkönen, jossa kuvataan UMK:ta. Toi studio oli paljon pienempi, miltä TV:stä näyttää.
Yleltä lähdettiin kotimatkalle Fazerin kassit täynnä tuliaisia... Kotiin tullessa oli pakko ottaa mysliä ja jogurttia (ja Popcorn-suklaata) iltapalaksi :D. Suosittelen muuten maistamaan tota Popcorn-suklaata, jos et ole vielä maistanut... Suklaa ja popcorn sopii yllättävän mukavasti yhteen, meillä ainakin muutkin tykkäsivät!

Kaiken kaikkiaan ihana päivä takana ja suklaata on syöty mahat täyteen! Jos vaan joskus on mahdollisuus mennä Fazerilaan vierailemaan, niin kannattaa kyllä ehdottomasti mennä! Todella kiva ja mukava paikka!
Siinä oli mun tämän päivän ohjelmaa, mitä te olette puuhailleet ja onko teillä jotakin suunnitelmia?
Ja kuinka moni on käynyt Fazerilassa vierailulla?