SEASONAL FAVOURITES

Tänään on alkutalven suosikkien vuoro! En olekaan tehnyt suosikkipostausta vähään aikaan, ja nyt on sellainen tuntuma, että suosikeille olisi oikea hetki! Olen tämän vuoden ajan kokeillut tehdä suosikkipostauksia hieman eri tyylillä. Ennen tein aina kuukauden suosikit, mutta nykyisin suosikkipostaukset ovat "seasonal faves" eli kausittaisia. Pyrin tekemään niitä siis pari joka vuodenaika, aina kun siltä tuntuu! :-)
Mutta pidemmittä puheitta, hypätäänpä talven ensimmäisiin suosikkeihin!
Let The Good Times Roll -kasvojenpuhdistusaine (Lush)

Käytin aiemmin syksyllä ihanaa Angels On Bare Skin -putsaria, mutta nyt talven tullen siirryin käyttämään kosteuttavampaa ainetta. Tämä uusi puhdistusaine oli Lushin viime vuoden jouluvalikoimassa, mutta vakiintui normaaliin valikoimaan suuren suosionsa vuoksi. Let The Good Times Roll sisältää ihoa hemmottelevaa maissiöljyä, polentaa sekä kanelia. Tuote kuorii kasvot kevyesti ja tuoksu on ihanan makea. Sopii mielestäni ominaisuuksiltaan sekä tuoksultaan hyvin tähän juhlavaan vuodenaikaan! Hauskana lisänä purkista voi bongata myös popcorneja! ;-)
Käytän tätä tuttuun tapaan joka toinen päivä aamuisin. :-)

Oliivi vartalovoi (The Body Shop)

Vielä hetki sitten minulla oli todella kuivat kädet, mutta ei enää! Sain äidiltä tämän kylmäpuristettua oliiviöljyä sisältävän suuren vartalovoin, joka rehellisesti sanoen on käsieni pelastaja! 
Pidän hurjasti Body Shopin vartalovoiteista, sillä ne ovat mielestäni laadukkaita ja hyvin kosteuttavia. Tämä voi tuoksuu raikkaalle, miedolle oliiville ja on koostumukseltaan runsas. Sopii loistavasti talviselle iholle!
Levitän voidetta käsiini iltaisin, annan hetken imeytyä ja laitan puuvillahansikkaat käteen ja käyn nukkumaan! :-)

Kiivi & Mango vartalokuorinta (Minus 417)

Valehtelematta paras vartalokuorinta, jota olen koskaan käyttänyt. Tuote sisältää Kuolleen Meren suolaa, joka kuorii ihoa tehokkaasti. Koostumus on samalla kosteuttava, ja tuoksu on omaan makuuni täydellinen! Voisin oikeastaan käyttää tätä lopun elämääni... Iho tuntuu kuorinnan jälkeen pehmeältä, kosteutetulta ja tuoksuu hyvälle. Mielestäni tuote on kaikkea sitä, mitä kuorinnalta voi toivoa (jos ei jopa enemmänkin...).
Sain tämän kuorinnan tuttavaltani, mutta ainakin täältä löytyy jotakin tietoa tuotteesta.

John Green: Paper Towns

Ajattelin, että olisi kivaa kertoa myös lukusuosikkejani. Olen viimeaikoina lueskellut John Greenin Paperikaupunki -kirjaa. Olen tykännyt tästä hurjasti. Mielestäni kaikki kuvaukset kirjassa osuvat niin oikeaan. Harvoin lukee kirjoja, joihin voi tietyllä tavalla samaistua, tai joiden kanssa voi olla yhtä mieltä näin hyvin. Jos et ole kirjaa vielä lukenut, tämä on mielestäni hyvää lomalukemista, tulevaa joululomaa ajatellen.
Kun saan kirjan loppuun, minun on pakko katsoa kyseinen elokuva!

Onko joku teistä lukenut tätä kirjaa ja katsonut elokuvan? Millainen elokuva on kirjaan nähden?
Ja mitkä John Greenin kirjat ovat teidän suosikkeja? Olisi ihanaa saada jotakin suosituksia! ❤️

jouluomenat

Jouluihmiset tykkäävät jouluomenoista... Siis en tiedä mikä minuun on iskenyt, mutta olen varmaan joka toinen päivä (lue: joka päivä) syönyt yhden suuren ja punaisen jouluomenan. Näiden makeus ja täyteläinen väri vievät ajatuksen jouluun. Aina ala-asteella saimme todistusten jaon yhteydessä jotakin herkkua, ja joskus pusseissa oli myös jouluomena. Näistä tulee niin jouluinen fiilis!

Tässä oli alkutalven suosikkejani. Mitä tuotteita te olette käyttäneet viime aikoina? ❤️