SOME AUTUMN INSPIRATION

Heippa tyypit! En ole taas hetkeen tehnyt inspiraatiokollaaseja, ja ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki jakaa hieman omia ideoita syksyn pukeutumiseen ja kauneuteen liittyen. Kertokaahan myös omia mielipiteitänne, tai ideoitanne tänne päin!


Olen halunnut tuollaista huopahattua jo pitkään, se olisi asusteena aika kiva lisä syksyn asukokonaisuuksiin. Lisäksi villatakkien ja toppien yhdistelmät ovat mielestäni todella kivoja ja käteviä. Punainen hame ja mätsäävä matta tumma huulipuna ovat aika nappivalinta. Ja tykkään noista nilkkureista todella paljon!


En tiedä olenko ainoa, kenen mielestäni Vansin ja Disneyn yhteistyönä syntyneet reput ovat aika hauskoja! Ehkä vähän lapsekkaita, mutta jollain tavalla todella suloisia! Sitä paitsi muuten klassinen ja rauhallinen asukokonaisuus hieman tasapainottaisi repun värikästä ilmettä. Olen myös tänä syksynä ihastunut girlfriend-farkkuihin.


Ja nyt oma suosikkini: teepaitamekko ja POLVISUKAT, voi kyllä!❤️ Olen aivan ihastunut polvisukkiin ja rentoihin t-paitamekkoihin! Niin söpöt ja mukavat päällä! Ja Hunter-saappaat ovat aika cool. Tykkään tämän koko kokonaisuuden maanläheisestä värimaailmasta ja tietynlaisesta rentoudesta.

 Ja viikonlopuille kotona täytyy olla vielä yksi asu. College-paita, legginssit ja tohvelit kruunaavat rennon viikonlopun tai koti-illan.


Tänä syksynä keskityn kosmetiikassa aikalailla selkeyteen. Mitään hirveän suuria puutteita ei ole, mutta tarvitsisin kulmille jotakin hyvää (ja kestävää!!) väriä, joko Anastasian Dip Brow:ta tai jotain hyvää peruspalettia. Lisäksi kaipailisin laadukasta ja tehokasta kasvokuorintaa... Olen pohtinut esimerkiksi Mádaran AHA Peel -kuorintaa tai jotakin Lush:in tuotetta... Olisiko teillä mitään omia suosikkeja tai kokemuksia kulmaväreistä tai kasvokuorinnoista?

Lisäksi mun juttuja syksyllä ovat tummat sävyt huulilla ja viileät sävyt kynsillä, ennen siirtymistä kimaltaviin ja punaisempiin joulunsävyihin, haha. ;-) ❤️

Mikä asuista oli teidän suosikki? Ja mitä te tykkäätte tällaisista kollaasipostauksista? Teen niitä ainakin itse tosi mielelläni. :-)