SPRING REFRESH!

Kevät on vihdoin täällä... Sen tietää yhä pidemmistä ja valoisemmista päivistä, hiljalleen lämpenevästä säästä, kauppoihin ilmestyneistä suklaapupuista ja kesäajan pian alkamisesta. Tämän kaiken hauskan lisäksi kevään voi tuntea iholla, nimittäin itselläni kevät on virallista kosmetiikan vaihtamisen aikaa. Talven jälkeen iho tarvitsee ihan erilaisia tuotteita kuin aiemmin ja kaipaa erityistä huomiota.. myös keho päästä varpaisiin odottaa kesäajan alkua.

Turvallisia, eettisiä ja kestävänkehityksen mukaisia herkkuja kehoa varten löytyy Lushilta. Talviturkin voi kuoria konkreettisesti pois fenkolilta tuoksuvalla Sugar Scrub -vartalokuorinnalla. Pehmeä ja hyväntuoksuinen iho valmiina kesän lähtölaskentaan! Itse joudun piakkoin hakemaan tälläisen toisen, koska olen ihan liian koukussa tämän tuoksuun (tai sitten käyttämään poikaystävän omaa, heh).

Itselläni oli talven jälkeen pitkään ongelmia kuivien huulten kanssa. Säännöllinen huulirasvan käyttö ja kerran viikossa kosteuttavan Popcorn-huulikuorinnan käyttö auttoivat. Kuorinnan voi nuolla pois huulista ja se maistuu makeansuolaiselle ihanalle popcornille. Purkki on pieni ja kätevä, joten se sopii hyvin mukaan otettavaksi myös matkalle.

Tiesittekö muuten, että Lushilla jotkin lahjat ovat pakattuina Knot-wrap -huiveihin? Tai, että voit itse ostaa sellaisen ja pakata ostokset siihen? Knot-wrapit ovat osa pakkauksettomuus-ajatusta ja ne valmistetaan luomupuuvillasta tai kierrätysmuovista tehdystä greenspun-materiaalista. Jos siis haluat piristää hiuksiasi söpöllä rusettihuivilla tai tarvitset pienen pussin ostoksille tai minkä vaan, voit napata matkaan Knot-wrap -huivin hyvällä omatunnolla. ❤️

Olen aina ollut sitä mieltä, että rusettihuiveissa on asennetta. Ne ovat tyttömäisiä ja söpöjä, mutta niissä on voimaa sekä energiaa. Jotain sellaista, mitä tämä maailma tarvitsee.

Jos haluat vähentää muovipakkauksia maailmassa, kokeile Lushin kiinteitä shampoopaloja. Ympäristöystävällisyyden lisäksi kiinteillä shampoilla saa maailman parhaimman lopputuloksen. Hiukseni rakastavat Honey I Washed My Hair -palan lisäksi Brazilliant-shampoota. Molemmat ovat kiinteitä ja tekevät hiuksista jumalaisen tuoksuiset sekä pehmeät. Lisäksi Honeyn tuoksu on koukuttava. Ehkä yksi lempituoksuistani Lushilla.

Kevät tarkoittaa myös yrttejä. Ja niitä tämä purkki on pullollaan. Herbalism tuo kevään kasvoille ja herättää aamulla tehokkaasti ja varmasti tuoksullaan. Puhdistusaine kuorii kasvoja kevyesti jättäen ne kirkkaiksi ja valmiina päivään. Luulen, että tämän käyttö jatkuu minulla pitkälle kesään. Herbalism tekee jotenkin niin tehokkaan alun päivälle, ja pidän siitä.

Kaikki kuvassa:    Herbalism // Sugar Scrub // Popcorn // Honey I Washed My Hair

Ihanaa kevättä ja tavataan 1.4. osoitteessa www.elsa-p.blogspot.com.❤️

 

Lisää ihanuuksia löytyy Lushin sivuilta.