Summertime

Jes! Olen ylpeä itsestäni! Olen herännyt tänään ajoissa, puoli kahdeksan aikaan ilman mitään herätyskelloa. Herätessä ajattelin, että voi ei, miksi kello on vasta noin vähän. Oli kuitenkin pelastus, että kello oli niin "vähän", koska olen reippaampi jos en nuku pitkään. Söin aamupalan kaikessa rauhassa ja menin sen jälkeen ulos juomaan teetä. Oli juuri sopivan lämmintä ja aurinko pilkotti puiden välistä. Juuri niin rauhallista ja ihanaa!
Tein kunnon siivouksen huoneeseeni ennen lounasta, sillä en pysty opiskelemaan sotkuisessa huoneessa. Ja on kiva palata reissun jälkeen puhtaaseen huoneeseen ilman ajatusta, että tarttee alkaa siivoomaan.
Aion alkaa ottaa kaikista kesäaamuista ilon irti ja fiilistellä kunnolla, ettei tarvitse nousta sängystä jos ei vielä halua. Tajusin, että itseni kohdalla nämä aamut kotona ovat kahden käden sormilla laskettavissa, eikä!! Nyt siis kaikki ilo irti! :)
Viikonloppu meni sukulaisten kanssa uidessa, grillaillessa ja herkutellessa. Söin yhtenäkin päivänä varmaan kolme jäätelöä :D ! Mutta ei ole kesää ilman jäätelöä <3 . Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa rakkaita ihmisiä ja viettää rentoa kesäviikonloppua! Olo oli vähän kuin minilomalla, koska pääsi uimaan joka päivä!
Nyt kun huone alkaa olla kunnossa, alan pakkailemaan Englantia varten. Vaan muutama päivä jäljellä, ja se on menoa!

Haluaisin tietää, onko kenelläkään mitään ideoita tai toiveita tuleviin postauksiin?  :)