MEIKIT: SYYSUUTUUKSIA

Heippa ihanat! Syksy näkyy ja tuntuu ilmassa, mutta myös pukeutumisessa sekä kasvoissa. Itse suuntaan poikkeuksetta joka syksy kauppaan etsimään ihania, marjaisia huulipunasävyjä. Tänä syksynä tosin päätin siirtyä itselleni vieraammalle maaperälle ja kokeilla jotain uutta; nudehuulipunia. Ne nudet, joista kaikki aina puhuvat. 

Rimmel lanseerasi tänä syksynä uuden huulipunakokoelmansa, tarkoituksenaan juhlistaa Kate Mossin ja Rimmelin 15. yhteistyövuotta. Itselläni Katen huulipunat ovat olleet käytössä jo kauemmin, ne ovat Yves Saint Laurent -huulipunien rinnalla luottotuotteitani.

Sarjasta löytyy kolme nudesävyä: 54 Rock 'N' Roll Nude, 55 My Nude (kuvassa) sekä 56 Boho Nude.

Kuudestä sävystä kolme ovat klassisia punaisia: 51 Muse Red, 52 Idol Red ja 53 Retro Red (kuvassa). Omat sävysuosikkini ovat Retro Red sekä Boho Nude. ❤️

Syksyn uutuusripsarina on ScandalEyes XX-Treme Mascara, jossa on kaksipuoleinen harja. Toinen puoli antaa ripsille pituutta ja toinen tuuheuttaa. Pakkaus on erittäin kompakti ja ripsiväriä on mukava sekä näppärä käyttää. Jos etsit syksylle uutta ripsaria, suosittelen kokeilemaan tämän.

Uusi kokoelma on oma suosikkini kaikista Rimmelin huulipunasarjoista, sillä värisävyt ovat klassisia, mikä tekee niistä ympärivuoden käytettäviä. Lisäksi ruusukulta on yksi kauneimmista sävyistä maailmassa, joten pakkaukset ovat ihan supersöpöjä!

Tässä hieman suloisia syysuutuuksia, aurinkoista & energistä alkavaa viikonloppua ihan jokaiselle! ❤️