TAMMIKUUN SUOSIKIT

Olen viettänyt kaksi viimeistä viikkoa nenä kiinni kirjoissa... Meillä oli tänään lauantai-koe, joten olen tänäänkin saanut viettää aamupäivän koulussa. Hehheh! Vielä pitäisi yksi koe jaksaa...
Viime aikoina on tapahtunut aika paljonkin asioita, mutta ei tartuta niihin nyt, sillä vuorossa on tämän vuoden ekat suosikit. Kommentoikaa, onko teillä samoja suosikkeja..? :)

Ehdoton teesuosikkini tavallisen vihreän teen ohella on joulujen jälkeen ollut Clipperin Detox-tee. Detox tarkoittaa tässä siis elimistöä puhdistavaa ominaisuutta, eli tee sisältää yrttejä, jotka puhdistavat elimistöä. Tykkään juoda tätä aina iltaisin. Makuun on aluksi hieman totuttelemista, mutta hyvää se jokatapauksessa on. :)
Koska olen ikävöinyt aurinkoa, päätin itse tuoda sen luokseni :D. Appelsiinit vakiintuivat taas pitkästä aikaa hedelmävalikoimaan ja olen popsinut niitä varmaan kaksi tai kolme päivässä. Ihanan mehukkaita ja herkullisia vitamiinipommeja! Love!
Tein uuden vuoden lupauksen satsata enemmän hiuksiini ja sen takia olen pessyt hiuksiani ihanalla Kevin Murphyn Blonde Angel Wash -hopeashampoolla. Hopeashampoo on siis aivan tumman violettia ja taittaa keltaisuuden sävyjä pois hiuksista. Tuoksu on ihana ja hiukset todella tykkäävät! Olen ihan in love.
Bongattiin äidin kanssa jonkin aikaa sitten Sokokselta Hurraw! -raakahuulirasvoja ja ostin yhden kokeeksi. Tuo sisältää siis pelkkiä hyviä aineita ja kosteuttaa ja hoitaa ihan älyttömästi. Paras huulirasva ehkä IKINÄ.
Menin heti joulun jälkeen ostamaan uutuus Baby Lipsin. Omani on muistaakseni sävyssä Coral Crave ja olen ainakin itse tykännyt siitä. Sävyä on ihan pieni häivähdys, mutta tuote viilentää ja hoitaa huulia normaalia enemmän.
Olen kuullut ja lukenut Nivea Cremestä niin paljon hyvää, että päätin kokeilla. Creme on osoittautunut kyllä aivan mahtavaksi, levitän sitä iltaisin käsiin ja laitan puuvillahanskat yöksi. Itselläni tämä on ainakin toiminut superhyvin ja kuivat kädet ovat kokonaan kadonneet! Suosittelen testaamaan, jos tarvitset runsasta käsivoidetta!
Vihdoin saapuneet Real Techniquesin siveltimet ovat rakkautta. Ihanan pehmeät ja laadukkaat harjat. Oma suosikkini on vaaleanpunainen iso Multi task brush, jolla tykkään levitellä poskipunaa. ;)
Kaipailin pitkään suojaa näytölleni, sillä puhelimeni lentelee välillä sinne tänne... Löysin Glitterin alesta tumman pinkit flipkuoret, joista on ollut apua. Myös siinä, ettei pakkanen aiheuta haittaa puhelimelle niin paljon! Olisin halunnut mustat, mutta onhan noikin ihan pirteät. :)
Äitin joululahjaksi antama pipo on ollut niin ihana. Värit, kuviointi ja iso tupsu ovat niin mun mieleen.
Kuva hieman vääristää väriä, sillä oikeasti tämä paita on todella haalean vaaleanpunainen. Löysin tämän muutama viikko sitten H&M:ltä ja olin niin iloinen, että löysin tämän. Tykkään tosi paljon tosta paksusta kauluksesta ja neuloksen kuvioinnista. Ja tietenkin väri on taas parhautta!

Siinä olisi tämänkertaiset suosikit, toivottavasti tykkäsitte. :) Itse lähden ottamaan fysiikan kirjan käteen ja kertailemaan kokeeseen.
Pitäkää ihana viikonloppu, palaillaan ensi viikolla!