TAMMIKUUN TAIKAA


pipo / KappAhl    villapaita / H&M    Converse-tennarit / DefShop (saatu)

Oi että rakastan tuota kimallusta! Vaikka en ole kylmyyden ystävä, pidän silti talvesta. Mielestäni talvessa on taikaa, koska lumen ja auringonpaisteen, sekä kirpeän pakkasen ansiosta kaikki on valkoista ja kimaltaa! Niin kaunista!
Kävimme äidin kanssa viikonloppuna asioilla, ja samalla napattiin muutamia asukuvia. Olen tänä talvena innostunut pitämään villapaitoja normaalia enemmän. Tuo H&M:stä viime keväänä ostamani haalean vaaleanpunainen neule on ollut päälläni jo monta kertaa, se on niin lämmin!
Kynsissäni on Sinful Colorsin kynsilakka, sävyssä Starry Night. Se sopii todella hyvin yhteen vaalean villapaidan kanssa! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kynsissäni on mustaa lakkaa. Täytyy sanoa, että ei se yhtään hullummalta näytä, päinvastoin. Ihanat kimallehiput tekevät lakasta juuri sopivan pakkaspäiviin! Huulillani on Lumenen uutuuspunaa, sävyssä 4, Lumoava tuulenvire. Tuo kylmä violettiin taittava pinkki on tämän hetken suosikkini.
Tammikuu on uusien asioiden sekä vanhojen kunnostamisen aikaa. Nyt on aika valita ne kylmät sävyt meikkipussista, kokeilla ehkä jotain uutta, lämmittää kupillinen kuumaa kaakaota päivän päätteeksi ja nauttia taianomaisesta ulkoilmasta! Ihanaa viikkoa! ❤️

Ps. Jos haluat kokeilla Yoogaiaa kaksi viikkoa ilmaiseksi, syötä koodi ELSAP2016, kun kirjaudut käyttäjäksi. Lisätietoa voit lukea tästä postauksesta.

Saatu: Converse-tennarit: DefShop.fi   /   Kynsilakka: OletKaunis.fi