TEA AND MARIMEKKO SKIRT

Tämä päivä onkin ollut aika hiljainen. Ääneni on tosiaan kokonaan kadonnut, joten eipä ole pahemmin voinut jutella. Minulla oli jo perjantaina ääni maassa, mutta puhua pälpättelin siitä huolimatta. Tosiaan olisi ehkä kannattanut olla eilen hiukkasen hiljempaa, niin ääntä olisi säästynyt. Onpa hassu tunne, ettei oikeasti saa vaan ääntä ulos suusta. Ääneni ei ole koskaan lähtenyt kokonaan!
Olen juonut paljon lämmintä, käyttänyt Echinaforce -tippoja, tehnyt kaiken maailman supervitamiinismoothieita jne. Join tänä aamuna osittain äidin painostuksesta pakuriteetä, jota olen yrittänyt välttää. Pakuriteetä en siis ollut ennen tätä aamua juonut, ja luulin, että se on pahaa, mutta ei se ollut. Se oli itseasiassa ihan hyvää. Voisin jopa sanoa, että tykkään siitä.
Olen ihan kyllästynyt olemaan hiljaa. Haluaisin vaan puhua ihmisten kanssa ja tehdä kaikkea kivaa. En jaksa makoilla kauaa ja olla tekemättä mitään. Huomenna olisi jo balettitunti ja koulua. Baletista en tosin vielä tiedä, voi olla, että jää menemättä.
Äiti kävi kaupassa ja toi (tietenkin) pakuriteetä, jotain Yogiteetä ja kuorrutettuja cashewpähkinöitä. Yogitee on "Throat comfort" ja se tuoksui tosi hyvälle. Ja maistui myös. Ehdottomasti uusi suosikkini! Ja mikä parasta, se auttoi ääntäni. Yritin äskettäin sanoa jollekin jotain ja lause vaan tuli suustani. Vau! Tee oikeasti on kurkkuystävällistä.

Sain myös tänään uuden hameen! Äiti soitti kirppikseltä ja kertoi löytäneensä Marimekon hameen. Pyysin lähettämään kuvan, jotta näen, haluanko sen. Hame on ihanan raikas! Suosikkini mustan ja valkoisen lisäksi keltainen tuo raikkautta hameeseen. Muutenkin on kivaa saada hameita lisää, sillä hamekokoelmani ei ole liian suuri.
Minun oli tarkoitus kuvata videota tänä viikonloppuna, mutta enpä ole voinut. Ensi viikolla kenties uusi yritys!