THE END IS THE NEW BEGINNING


Liian usein meille sanotaan, millaisia meidän pitäisi olla, milllaisena olisimme ympäristömme ihanne. Meidät halutaan sulloa muottiin. Seurauksena joudumme ponnistelemaan vain ja ainoastaan miellyttääksemme muita. Jossain vaiheessa ei enää erota omaa tahtoaan, eikä elä itselleen. Vaan kaikelle muulle. 

Jos kadottaa itsensä, sen kuka on ja kuka haluaa olla, elämästä katoaa kaikki ilo. Jos ei tee sellaista, mistä saa itse iloa, ei jutussa ole loppujen lopuksi mitään järkeä, se on ajan hukkaa. Olen tässä loppuvuodesta huomannut, ettei blogi enää tällaisena tuota minulle samaa ilon ja inspiraation tunnetta kuin ennen.

Bloggaamisesta on tullut yksi rakkaimmista harrastuksistani, enkä enää voisi kuvitella elämää ilman tätä. Mutta ei ole myöskään mitään järkeä jatkaa sellaista, josta ei saa enää iloa. Silloin on tultu jonkin aikakauden päätökseen.

En ole lopettamassa (!!!) bloggaamista, vaan olen jatkamassa sitä. Jatkamassa uudella tavalla, uudella jaksolla. Täällä hiljenee nyt pariksi viikoksi, blogi jää uudistumistauolle. Ei välttämättä ulkoisesti, mutta vuonna 2016 palaan vain ja ainoastaan kirjoittaen niistä asioista, jotka inspiroivat minua ja joita todella rakastan; siis luvassa on liikuntaa ja meikkejä, hieman pohdintaa sekä ripaus juhlamuotia (koska rakastan juhlia). ❤️

Olen tullut siihen tulokseen, että kannattaa enemmin olla 100% outo oma itsensä, kuin yrittää sulautua massaan, ja olla samalla onneton. Jos tahtoo olla oma itsensä, tarvitsee hurjasti enemmän rohkeutta kuin massaan sulautumiseen. Uskon kuitenkin, että se on kaikesta huolimatta palkitsevaa. Muistakaa, että elätte itsellenne, ette kenellekään muulle. Jos et halua kulkea polkua, jota kuljet, olet vapaa vaihtamaan tai kääntymään.

"Olen mielummin se höpsö, joka ostaa 50€ kynsilakan, kuin se, joka jättää väliin. Vain siksi, että minulla on oikeus rakastaa kynsilakkoja. Se on minun luontoni." 

Muistakaa olla rehellisiä itsellenne ja pitää itsestänne huolta. Zoe Suggin sanoja lainaten "Ole paras versio itsestäsi." Siinä on oikeastaan paljon enemmän haastetta kuin lause antaa ymmärtää.

Blogin html-osoite tulee muuttumaan ensi vuoden alusta. Jos et seuraa minua Instagramissa tai sinulla ei ole Facebook-tiliä, kommentoi sähköpostisi tämän postauksen alle (31.12. mennessä!!), jotta voin lähettää sinulle uuden osoitteen blogiini. Mikäli olet Facebookissa, tykkää Elsa P. -sivusta (linkit Faceen ja Instaan löytyy blogin bannerin alta), niin saat sieltä uuden osoitteen kätevimmin.

Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet mukana, ja myös teille, jotka olette vasta hypänneet mukaan! Iloitsen, että olette siellä, ja toivon näkeväni teidät jälleen 2016! ❤️

(kuvissa: uusimpia kauneusostoksiani, etenkin nuo huulipunat ovat maailman parhaita! Tuotteet: Lumene Nude Perfection -meikkivoide, sävy 2 Hunajapilvi / Lumene True Passion Lip Color -huulipunat, sävyt 1 (Valon leikki) ja 4 (Lumoava tuulenvire))