THE VERY 1ST NOVEMBER

Tänään se alkaa... Nimittäin vuoden 2015 toiseksi viimeinen kuukausi. Aika on mennyt huimaa vauhtia eteenpäin, vaikka iltapäivisin koulussa se lähes pysähtyy, hehe. :-D

Muistatteko, kun viime vuoden viimeisessä postauksessani oli kuva, jossa luki:

" 2015 a new book with blank pages. Let's write a bestseller. "

Jos vuotta voi ajatella ikään kuin "kirjana" eikö juuri nyt olekin hyvä aika alkaa hieman selaamaan taakse päin niitä kirjan sivuja? Mitä ajattelit 30.12.2014? Mitä suunnitelmia, asioita, toiveita ja unelmia kaavailit tälle vuodelle? Ovatko ne toteutuneet? Oletko lunastanut lupauksesi ja hoitanut asiat, joita haluat tehdä tämän vuoden aikana?

Itse aion pysähtyä, ja pohtia, miten tämä vuosi on oikeastaan kulunut. Paljon loistavaa, hyvää ja uskomatonta on tapahtunut, mutta voisiko kenties jotain uutta vielä tapahtua?
Entä voinko itse vaikuttaa joihinkin asioihin, joiden toivoisin tapahtuvan vielä tänä vuonna?
Jos sinulla on jokin asia, tai asioita joiden tahdot tapahtuvan, nyt on aika alkaa pohtimaan niiden toteuttamista. Voivatko jotkut asiat odottaa vuoroaan vuoteen 2016 (uskomatonta kirjoittaa tuo luku) vai pitääkö niiden toteutua tänä vuonna?

Kaikkiin asioihin ei tietysti itse voi vaikuttaa, mutta niihin mihin voi, kannattaa. Kannattaa siksi, että on ihanaa saada jotain ihan itse aikaan ja asioita toteutumaan. Oli asia miten pieni tahansa, siitä voi seurata uskomattoman isojakin asioita, joita ei vaan vielä heti näe.

Lisäksi minusta on ihanaa katsoa jo nyt kulunutta vuotta taakse päin, ja vain ihmetellä, kuinka paljon upeita ja hienoja asioita on jo tapahtunut. Kuinka niin pienistä asioista on tullut niin suuria, ja miten aluksi "pieleen" menneet asiat ovatkin järjestyneet paremmiksi, kuin mitä aluksi edes osasi odottaakaan.
Minulla on tälle vuodelle vielä muutamia juttuja, joita haluan toteuttaa. Nyt on siis tartuttava napakasti toimeen ja tehtävä asioiden eteen se, mitä ne vaativat. Päättäväisyys ja suunnitelmallisuus ovat näissä asioissa kaiken A ja O. Ja tietysti, muista jättää tilaa lepäämiselle ja yllätyksille! Joskushan parhaat asiat saattavat tapahtua ilman sen suurempia suunnitelmia, vai miten se nyt meni. :-)

Tsemppiä teille kaikille, joilla on vielä asioita hoidettavana! Oikein ihanaa alkavaa marraskuuta, tehdään siitä yksi tämän vuoden parhaimmista kuukausista! ❤️

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, teitä olikin runsain joukoin! Arvonnan voittaja on siinatar@gmail.com!

Ps. Ostin tänä vuonna The Body Shop -joulukalenterin, ja olen siitä ihan superinnoissani! Millaisia joulukalentereita te aiotte / olette ostaneet? Vai teettekö itse joulukalentereita? Ja jos teette, niin millaisia? :-)

Pps. Olen myös innoissani siitä, että The Body Shop -kauppoihin on tullut limited edition -erä viime vuoden ihanan tuoksuisia Glazed Apple -sesonkituotteita. 

Olen kuullut, että etenkin nuo joulukalenterit hupenevat kaupoista nopeasti, joten kannattaa kiirehtiä, jos haluaa napata sellaisen itselleen!

Kävin loppuviikosta kampaajalla, edellisessä postauksessa--> click on hiusteni uusi look, ja pukeutumisinspistä sekä muuta kivaa!