THINGS ABOUT LIFE

Itse haluan ainakin kokea jotain uutta joka päivä. Se ei ehkä ihan jokainen päivä ole mahdollista, mutta jotta voi kokea jotain uutta on oltava avoin ja positiivinen asenne. Ja pitää miettiä, onko valmis uusiin juttuihin ja siihen, mitä ne tuovat tullessaan. Kuitenkin vain kokemalla uusia juttuja voi kasvaa ja oppia ajattelemaan laajemmin.
Ja on tärkeää, että oppii jossain vaiheessa erottamaan itselleen tärkeät ihmiset. Ja pitämään heidät lähellään, sillä ystävien kanssa voi kokea ja useimmiten koetaan uusia juttuja. Uusiin ihmisiin tutustuminen on myös mahtavaa ja voi saada lisää tärkeitä ihmisiä ympärilleen. Kuitenkin kaikista ei voi pitää, eikä kaikkien kanssa tarvitse ollakaan kavereita. Tämä sanonta "Invest in people who invest in you" on totta.
Selkeät päämäärät ja päätökset ovat tärkeitä. Pitää osata päättää, mitä haluaa eniten ja mitä hieman vähemmän. Niin esimerkiksi treenissä kuin ihan elämässä. Jos joku pikku asia jota haluat vain tällä hetkellä saattaa edes vähän haitata asiaa, jota haluat eniten, miksi teet sen. Joten pitää osata nähdä selkeästi ja ajatella myös, ettei tuhoa tärkeämpien tavoitteiden saavuttamista.
Toinen todella tärkeä asia on uskoa itseensä ja siihen mitä tekee. Jos haluaa tai unelmoi jostain, on suunniteltava, miten sen voi saavuttaa. Vain uskomalla itseensä asioista voi tehdä mahdollisia. Jos ei usko itseensä, kuka sinuun silloin uskoo? Ei kukaan.
Mistä tykkäät eniten? Mikä saa sinut iloiseksi? Jos sinulla on vastaus noihin, tiedät, mitä sinun pitää tehdä. Ja niin paljon kuin mahdollista. Itselleni baletti ja tanssiminen on se juttu. Odotan nytkin innolla tuntien alkua. Tuntuu, että tanssiessa saa siivet. En voi edes kuvailla sitä tunnetta, kun tulee treeneistä ja on vaan niin mahtava fiilis.
Mikä on sinun juttusi?
Jossittelu on ehkä typerintä, mitä voi tehdä. Siinä tietää itsekin, ettei se johda mihinkään. Saa vaan pahemman mielen. Olen aina ollut toiminnan ihminen, eli jos haluan jotain, olen valmis taistelemaan. Ja yrittämään. Ajattelen aina, että en menetä mitään, vaikka yritän. Ja elämässä ei voi kasvaa tai päästä eteenpäin, ellei uskalla ottaa askelia välillä tuntemattomaan.
Ja tottahan se on, että omilla epämukavuusalueilla oppii eniten itsestään.
Pitää oppia tuntemaan itsensä, tietämään mihin pystyy, missä on hyvä ja mitkä ovat omat heikkoudet. Ei vertaamaan itseään muihin tai yrittää olla joku toinen. Kun tietää mihin pystyy, missä on hyvä ja mitä haluaisi ehkä oppia, tietää mitä tekee. Ja mitä päättää. Osaa seisoa päätösten takana ja tulee harvemmin harha-askelia. On hienoa, kun on yrittänyt kuukausia opetella jotain liikettä ja yhtäkkiä huomaa osaavansa sen. Silloin tietää, että on työstänyt asiaa ja lopulta voittanut itsensä. Se on upeaa.
Asia, jota itseni ja varmasti aika monen muunkin pitäisi opetella, on hetkessä eläminen. Se, että osaa tehdä TÄNÄÄN asiat, jotka voit ja tehdä ne mahdollisimman hyvin. Elää tänään täysillä. Suunnitellahan voi vaikka kuukausien päähän, mutta lopulta, mitä se hyödyttää. Eihän sitä tiedä, onko edes elossa silloin. Joten tee tänään se mitä haluat, elä hetkessä, tartu tilaisuuksiin ja tee päivästäsi hyvä. Aina voi olla hyvä päivä, vaikkei olisikaan loma tai viikonloppu.
Realististen tavoitteiden asettaminen on tärkeää. Se, että tietää mihin nyt pystyy, mihin nyt olisi mahdollista pystyä ja mihin haluaisi pystyä. Ja tavoitteet vaativat usein työtä. Jos nyt haluan saada spiraalin, tiedän, etten sitä voi nyt saada. Sitä on turha jossitella ja miettiä. Mutta aluksi voin haluta saada paremman aukikierron. Se on realistinen tavoite. Jos venyttelen ja teen asiat kunnolla, aukikiertoni pitäisi parantua. Ja samalla se vie minua hiljalleen kohti spiraalia. Jonain päivänä saatan asettaa sen päämääräkseni, mutta en vielä. Koska tiedän, että minulla on työskenneltävää jonkun toisen asian kanssa ensin.
"Cherish the way you sparkle." Tee niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Mitä mieltä olette ?

Photos from Pinterest