MITÄ TEHDÄ, KUN MIKÄÄN EI SUJU?

Heippa! Vikat koulupäivät ovat ohi lukuunottamatta huomista äidinkielen esseepreliä... Olen onnistunut nappaamaan flunssapöpön ja huone odottaa siivoamista. Lisäksi suupieleni ovat olleet kuivat ja halkeamilla parin viikon verran, vaikka olen käyttänyt maailman parasta huulirasvaa. Ja kynnet ovat lakkaamatta sekä Instagram-inspiraatio on ollut kateissa jo ties kuinka kauan. Tekisi mieli ottaa lento jonnekin, jossa paistaa aurinko, on paljon palmuja sekä turkoosin suolainen meri. Yksi ihana rantatuoli, tuorepuristettu, jäinen appelsiinimehu, vadelmasorbetti, jonka päällä marengin muruja ja kirsikka. Samalla voisin unohtaa kaiken  -no flunssa lähtee auringossa itsekseen, trooppisempi ilmasto parantaa kuivuneet suupielet ja voisin kenties löytää lentokentältä uuden, ihanan, kylmän vaaleansinisen kesäisen kynsilakan. Instagram-kuvia sataa kuin itsekseen, esseen sisällöstä ei tarvitse murehtia ja huonekin taikoisi itsensä siistiksi loman aikana. Kuinka vaivatonta ja helppoa.

Sitten kului pari päivää. Tulin eräänä tiistaina koulusta, flunssan kanssa toki, menin sängyn päälle lepäämään ja aloin miettimään. Jos mikään ei suju, täytyy tehdä jotain, mikä sujuu luonnostaan. Kuin lasten leikki. Olin kasannut sängyn päälle tekemistä: iPadin, inspiraatiovihkon sekä kynän ja kirjan. Olisin tälläkin kertaa voinut paeta velvollisuuksia ja katsoa vaikkapa viimeisen jakson Sykettä, mutta en enää jaksanut. Olin perin kyllästynyt. Katseeni harhaili näiden kolmen asian välillä, kunnes eräs kirja sai minut pysähtymään ja tarttumaan siihen. Luin sata sivua ja olin vakuuttunut. Jotain täytyi tapahtua. Sitäpaitsi,  siinä kirjassa on vaaleanpunainen ja kauniin yksinkertinen kansi. Se oli lasten leikkiä, ei ehkä vaivatonta, mutta ihanan hattaraista. Ja juuri sitä mitä tarvitsin, taikaa.

Timing, my love, timing is everything.

Ihanaa helmikuuta rakkaat! ❤️ Ja muistakaa, että helmikuun kuuluukin olla söpö ja hattarainen, onhan pian ystävänpäivä ja kaikkea. Sekä ilma pullollaan taikaa niille, jotka sitä kaipaavat.