VAALEANPUNAINEN HELMIKUU


Taas on se aika vuodesta. Katson romanttisia elokuvia, taivas on iltaisin vaaleanpunainen, huulillani on vuoroin nudea, mystistä lilaan taittavaa pinkkiä tai toisinaan kimaltavaa tulipunaista. Lumihiutaleet kuiskivat keskenään ja kaikki tuntuvat miettivän sisällä omaa elämäänsä.
Helmikuu on antanut paljon uusia ajatuksia, ei valmiita, mutta sellaisia kehiteltäviä. Olen myös päättänyt olla rohkea, olla sulkematta avautuvaa ovea, seikkailua. Pieni jännitys on kai joskus ihan hyväksi. Haluan kokea vapaan hypyn tunteen, vaikka toisaalta hirvittää. Tahdon mennä vaan ja olla edes joskus pohtimatta liikaa etukäteen. Liian moni asia kaatuu siihen, että pohtii liikaa etukäteen.
Olen myös oppinut, että joskus asiat vain tapahtuvat. Analysoiminen on joskus vain turhaa ajanhukkaa. Lisäksi olen oppinut arvostamaan Nuxen kuivaöljyä entisestään. Tekee niin hyvää iholle tähän kuivattavaan vuodenaikaan.
Uskon myös, että hiljaisuus antaa vastauksia kysymyksiin. Jos vain osaa ja haluaa olla vastaanottavainen. Olen tässä kuussa myös hermostunut ja ollut surullinen siitä, kuinka moni tuhlaa aikaansa omaa ulkonäköään ja rasvaprosenttiaan pohtien. Niin turhaan. Eikö elämä ole ihan muita juttuja varten? Rasvaprosentti ei ole onnellisuusprosentti, muistakaa se. Jokainen on aivan yhtä arvokas ja upea ja ihana omana itsenään. Sellaisena kuin on. ❤️
Yllä tämän kuukauden kaksi uutta ja paljon käytössä ollutta suosikkiani; nuo hiuslenkit ja tuo ripsiväri. Niin parhaat! Lempivärit näkyvät myös niissä; valkoinen ja vaaleanpunainen... Lisäksi uusi löytö on ollut jogurttihyllyiltä löytyvä Arla Ihana -jogurtti. Etenkin Veriappelsiini & inkivääri. Nam. Nam. Ja nam.
Helmikuu on lepohetki ennen kevään valloittavaa keltaista ja vihreää, ennen korallin värisiä poskipunia ja ennen suunnitelmia. Hetki ennen kaikkea kiireellistä, mutta niin hauskaa kevät-kivaa.
Nauttikaa vaaleanpunaisesta ja kuunnelkaa tämä ihana biisi7 Years - Lukas Graham ❤️.