VALMIINA KESÄÄN? OSA 2

Heippa! Kesä lähestyy koko ajan ja etenkin se paras osa siitä; loma. Lomalla voi tehdä monia kivoja juttuja, mutta ehdottomasti oma suosikkini on matkustelu. Jotta matka olisi onnistunut, tarvitaan taitoa pakata viisaasti. Tämä on ehdottomasti oma kompastuskiveni, sillä usein minulla on mukana koko vaatekaappini tai sitten hieman liian vähän. Odotan sitä päivää (joka ei ehkä koskaan tule), että osaan pakata oikein. 

Vaikka en mikään pakkauksen mestari olekaan, olen huomannut muutaman peruspalasen, joita ei kannata unohtaa kotiin. Riippuu toki kohteesta ja loman tyypistä, millaisia juttuja enimmäkseen tarvitsee. On ihan eri juttu lähteä ranta-, aktiivi- tai kaupunkilomalle. Kuitenkin kesälomamatkoilla yleisesti nämä viisi tavaraa on hyvä löytyä sieltä matkalaukusta:

1) Hyvät kengät   2) Omat uikkarit (bikinit)   3) Pikkulaukku   4) Varavirtalähde (+ piuha)   5) Aurinkolasit

Kun perusasiat ovat kohdillaan, pärjää pitkälle. Kun tärkeimmät tavarat ovat omia, voi rennolla fiiliksellä nauttia lomasta. Esimerkiksi rantalomalle ei kannata lähteä ilman bikinejä, "tarkoituksena" löytää uudet nopeasti kohteesta. Voin kokemuksesta kertoa, ettei kannata. Suosittelen hankkimaan uikkariostoksia varten aikaa ennen lomaa, sillä silloin löydät laadukkaat ja luotettavat bikinit, eikä tarvitse turvautua rantakojujen ehkä feikkeihin ja epäluotettaviin uikkareihin.

Kuitenkin melkein kohteesta riippumatta mielestäni ehdottomasti tärkein mukaan otettava on hyvät kengät. Sellaiset, joiden kanssa olet jo ehtinyt muutaman kilometrin kotona kävelemään ja ne ovat mukavat jalassa. Reissussa rasittuvat usein ennen kaikkea jalat, joten on tärkeää olla ainakin yhdet laadukkaat kengät mukana, joilla jaksaa kävellä koko päivän. Varvastossuja ym. saa kaikista kojuista, mutta laadukkaita kävely-/urheilukenkiä välttämättä ei. Lentokentänkin vilskeessä on kivempi juosta hyvillä, luotettavilla kengillä.

Pakkauksesta puheen ollen, melkein unohdin ne neljä biisiä. Olkaapas hyvät:

❤️ Galantis - No Money

❤️ Zara Larsson - Lush Life

❤️ JVG ft. Raappana - Kran Turismo

❤️ Melanie Martinez - Pity Party

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua ihan jokaiselle! ❤️

(Mun kengät (Nike Roshe One Moire) löytyvät DefShop-verkkokaupasta.)