VALMIINA KESÄÄN? OSA 3

Heippa! Nyt olisi viimeisen Valmiina kesään? -postauksen vuoro. Mahdollisesti seuraavan kerran tapaamme näitä kavereita ensi keväänä, sillä nämä postaukset ovat olleet pidettyjä. Tänään kuitenkin keskitymme yhteen yleiseen kysymykseen, nimittäin miten meikata kesällä. Helteellä paksu meikkivoide ei houkuta ketään, toisaalta taas haluaa kasvoihinsa kuitenkin jotain ja ripsivärinkin olisi hyvä kestää koko päivä, mielellään ihan iltaan ja yöhön asti varisematta. Lisäksi matkalle mukaan otettavien meikkien tulisi olla kompakteja ja monikäyttöisiä, sekä ennen kaikkea: luotettavia.

Hellepäivinä tykkään itse käyttää kevyttä, lähes huomaamatonta meikkivoidetta, joka kuitenkin antaa iholle sellaisen freesin ja tasaisen ilmeen. Lisäksi vaihdan kesällä persikkaiseen poskipunaan ja etsin hyvän ripsivärin. Matkalle taas pakkaan mukaan pari luottohuulipunaa, joista hyvinä esimerkkeinä Rimmelin Lasting Finish -huulipunat, jotka ovat sijalla 2 heti YSL Rouge Volupté Shine -punien jälkeen. Aivan mielettömän hyvä hinta-laatusuhde ja erittäin kätevä sävyvalikoima. Itselläni lempisävy on ehdottomasti 12, Guest List. Firecracker (214) on taas terävä sävy iltaan. :-) Matkalaukkuun menee myös trio-tuote, Kate Moss Sculpting -paletti, sävyssä 2 Coral Glow. Se on näppärä matkalle, koska yksi tuote sisältää kolme asiaa! Katen paletti on muutenkin yksi tämän kesän käytetyimpiä tuotteita omalla kohdallani.

Omaan meikkiini käytin kesän lempparimeikkivoidettani, eli Rimmelin #Insta Flawless -meikkivoidetta, jonka päälle sudin Stay Matte -kivipuuteria. Luomivärinä minulla on Rimmel Magnif' Eyes, sävyssä 6, Poser. Lisäksi levitin ulkonurkkaan hyvin kevyesti ruskeaa, hennon kimaltavaa väriä. Ripsissä on Volume Colourist -ripsiväriä, joka muuten värjää omia ripsiä, kun sitä käyttää. Todella kätevä ominaisuus, jos joskus ei laitakaan ripsiin mitään. Poskipuna, aurinkopuuteri ja highlighter on Kate Mossin suunnittelemasta paletista. Kulmissani on Eylure Brow Trio Mid Brown -paletin ruskeaa vahaa. Ja huulissa tietenkin Rimmel Lasting Finish -huulipunaa, sävyssä Firecracker (214)

Tässäpä helppo ja erittäin kevyt meikki kesäpäiviin. Lisää tehostusta ja syvyyttä iltaa varten saa lisäämällä ulkonurkkaan tummaa väriä ja esim. rajaamalla silmät. Ja tietenkin vaihtamalla huulipunaa astetta näyttävämpään. ;-)

❤️ The Ocean - Mike Perry ft. Shy Martin

❤️ Bae - Heikki Kuula      (..I know.. :-D)

❤️ Perfect Strangers - Jonas Blue ft. JP Cooper

Kauniita ja upeita kesäpäiviä ja -iltoja teille jokaiselle! Nautitaan, kun on kerran kesä. ❤️