VIOLET DRESS

Jakku / H&M     Mekko / By Groth (kirppis)     Rannekoru / Nomination     Korvakorut / New Look    

En normaalisti pidä mekoista, joissa on noin monia yksityiskohtia, mutta tuosta mekosta tykkään. Mekko on itseasiassa alunperin äidin tekemä löytö, ja vihdoin parin vuoden odottelun jälkeen onnistuin saamaan sen itselleni. ;-D Olin viime viikolla eräässä juhlatilaisuudessa puhumassa, ja mielestäni koko asukokonaisuus oli juuri sopiva kyseisiin juhliin. Muutenkin violetti on jotenkin niin syksyinen väri. Hiuksissani oleva musta ruusu on naapurini tekemä ja kengät olen saanut ystävältäni. Minusta juuri tuollaiset matalakorkoisemmat ja tukevammat kengät ovat juhliin mukavia, etenkin jos joutuu tepastelemaan ihmisten eteen. Silloin on jotenkin varma ja tukeva olo, ja minimoi kompastumisriskit, heh. :-D

Vielä olisi yksi viikko ennen lomaa opiskeltavana. Olen jo hiljalleen alkanut kaavailemaan hieman aktiviteettejä, jottei koko loma kuluisi ihan kotisohvalla. Pienet reissut ym. jutut pitävät mukavan pirteänä ja saavat lyhyenkin loman tuntumaan ihan erilaiselle.

Ai niin! Halutessasi voit käydä antamassa blogilleni äänen Vuoden Inspiroivin Lifestyle-blogi -kategoriassa alla olevasta tai blogin sivupalkissa olevasta kuvakkeesta painamalla. Blogi löytyy Lifie-osiosta nimellä Elsa P. .

Ihanaa alkuviikkoa! ❤️