WE REMEMBER THE MOMENTSNäin sitä viimesiä hetkiä viedään ennen loman päättymistä. Päätin tehdä pitkästä aikaa oikein kunnon kuvapostauksen ja ai että, miten kivaa olikaan räpsiä taas kuvia. Tai no, en niitä kaikkia tänään oo räpsiny, vaan niitä on kerääntynyt viikon varrelta.
Tossa olisikin oikeestaan mun loman hetkiä tiivistettynä; leipomista, oleilua, nauttimista ja tunnelmointia. Koko viikko on hujahtanut aivan silmänräpäyksessä ja tuntuu, että vasta toissapäivänä olisin käynyt kampaajalla, jossa siis oikeesti kävin maanantaina. Jos totta puhutaan niin mulla on tällä hetkellä hiukan ahdistunut olo siitä, että tää loma päättyy. Muistan, että syysloman päättyminen on ollut mulle usein kaikkein vaikeimpia loman päättymisiä. Mutta olen jo muutaman vuoden ajan tsempannut itseäni ajatuksellani, ettei joulu tule ilman syysloman loppumista. Niin se vaan on. Ja nopeiden laskujeni mukaan seuraavaan lomaan JOULULOMAAN on kahdeksan eli siis 8 viikkoa! Sitä siis odotellessa. Ja koska olen jouluihminen, niin voin suunnata katseeni jouluvalmisteluihin, leivoksiin, lahjaideoihin ja toiveisiin. Käytiin tänään äidin kanssa pyöräilemässä ja ostettiin (minun toiveesta) joululehti. Oi ei, mitä kaikkia ihanuuksia siellä oli. . .
Olen ajatellut seuraavaa postausaihetta ja haluaisin kirjoittaa ehkä hieman syvällisemmästä aiheesta. Haluaisin tehdä postauksen tavoitteiden asettamisesta. Ja nyt tarvitsisinkin teidän apua. Mitä aiheita haluaisitte / toivoisitte, että käsittelen? Tyyliin esimerkiksi liikuntaa, opiskelua, shoppailua, unelmia, ruokavaliota vai mitä. . ? Ja jos on muita ideoita aiheeseen liittyen tai näkökulmia tai kommentteja niin kertokaahan! Haluaisin todella kuulla teidän ajatuksia! :)
Ensiviikkoon ! :)