WHAT TIME IS IT?

Your wings already exist. All you have to do is fly. ❤️

Kesäloma on vihdoin täällä. Onnea kaikille ylioppilaille ja valmistuneille! Ja ihan kaikille, ketkä ovat selvinneet tästä lukuvuodesta. :-) Lauantai tuli lopulta aika nopeasti, vaikka vielä huhtikuun alussa ajattelin, että päätöspäivään on ikuisuus. Mutta ei ollut. Päällisin puolin lukuvuodesta jäi hyvä, tosin väsynyt fiilis, mutta onneksi nyt alkaa loma. 

Viikonloppu on kulunut aikalailla juhlien merkeissä. Lomasuunnitelmissa on paljon ihanien ihmisten kanssa hengaamista, bloggaajapäivä (jota odotan innolla), rentoutumista, talviturkin heittämistä (kyllä, myönnän avoimesti etten ole sitäkään vielä tehnyt), myöhään valvomista, jumppatunteja, joogaa, yo-kokeisiin kertaamista ja kielimatka. Ja paaaljon kaikkea muuta hauskaa toivottavasti! ❤️

Olen innoissani alkavasta kesästä vuosimallia 2016, enkä halua suunnitella päiviä liikaa. Olen aikatauluttamisen mestari, mutta loma ei ole loma ilman iloisia extempore-reissuja. Kesällä kannattaa elää ilman suurempia ennakkoluuloja ja sanoa kyllä uusille seikkailuille. Tiedän, klisee, mutta elämä on tuolla lailla huomattavasti hauskempaa.

Upeaa ja ihanaa kesää ihan jokaiselle! Ja muista: sano kyllä uusille seikkailuille. ❤️