WIN A BROW PALETTE (ARVONTA)

ey1

Heippa! Nyt on avajaisviikon viimeisen arvonnan vuoro. Ennen kuin kerron tästä arvonnasta enemmän, paljastan kuitenkin pienen yllärin. Nimittäin ajattelin, että arvontojen osallistumisaika on 10.4. eli ensi viikon sunnuntaihin klo 12:00 asti. Siis lisää aikaa osallistua kaikkiin kolmeen ihanaan arvontaan! ❤️

Ekassa arvonnassa on palkintona Foodinin tuotepaketti, ja siihen arvontaan pääset klikkaamalla tästä. Toisessa arvonnassa on palkintona toukokuun LivBox ja siihen taas pääset tästä.

ey2

Tämän arvonnan palkintona on näppärä Eylure Brow Palette, sävyssä Blonde. Kuvissa oleva paletti on sävyssä Mid Brown. Mielestäni vaaleampi paletti on erittäin käytännöllinen, sillä siinä ruskea puuteriväri on aavistuksen vaaleampi kuin tässä. Vaikka minulla on ruskeat (tosin värjätyt) hiukset ja suhteellisen tummat kulmakarvat, vaaleampi paletti olisi minulle ehkä vielä parempi. Tässä (Mid Brown) paletissa sekoitan usein tuota kulmaluulle tulevaa vaaleaa väriä ja tuota keskimmäistä ruskeaa keskenään, jotta saan hieman vaaleamman sävyn aikaan.

Kaiken kaikkiaan tykkään tästä paletista, siinä on hyvä peili, se on kätevä ottaa mukaan pienen kokonsa ansiosta ja väri ovat hyviä. Lisäksi mattamusta ulkoasu on tyylikäs. :-) Paletissa on kolme sävyä, kaksi puuteria ja yksi vaha. Mukana tulee myös pieni aplikaattori, jolla voi levittää värejä. ❤️

ey3

Osallistu kulmapaletti-arvontaan näin:

Kommentoi tämän postauksen alle, mikä on sinun lempituote kasvojen ihonhoidossa. Kirjoita kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan helposti yhteyden.

Aikaa osallistua (kaikkiin kolmeen) arvontaan on sunnuntaihin 10.4. klo 12:00 asti.

Onnea matkaan! ❤️

Arvonnassa mukana: Oletkaunis.fi