YLÖS, ULOS JA JUOKSEMAAN

Tein viime viikolla yhden pitkään harkinnassa ja etsinnässä olleen asian. Löysin ja ostin uudet juoksukengät. "Löysin" siksi, että mun mielestä juoksulenkkareita ei todellakaan noin vain mennä ostamaan. Tämä projekti on ollut mulla vireillä nyt reilu puolivuotta ja vasta nyt löysin sopivat.
Lenkkarit on vähän kun hyvä hajuvesi. :D Okei ehkä vähän hauska esimerkki, mutta idea on sama. Jos haluaa ostaa jonkun tosi hyvän ja itselle sopivan hajuveden, jonka tuoksu kestää hyvänä, itse ainakin testailen useampaa, enkä vaan ryntää ostamaan ensimmäistä mahdollisesti ihan hyvää.
Mulla oli oikeastaan kolme merkkivaihtoehtoa; Nike, Asics ja New Balance. Olen aiemmin juoksennellut vähän niillä sun näillä kengillä, joten kokemusta "kunnon" lenkkaresita ei siis oikeastaan ollut. Onneksi osaava, asiantunteva ja mukava myyjä auttoi minua ja löysin hyvät kengät.
Merkki on siis New Balance ja malli on W880v3.

Lenkkarit on siniset, lisäksi niissä on keltaista, oranssia ja valkoista. Itse pidän kovasti tästä väriyhdistelmästä. Niin freesin ja energisen näköiset!
Ihastuin myös nauhoihin. Ne ei ole ihan tavalliset, vaan tollaset hauskat!
Kärjissä on kivana lisänä pienet heijastimet.
Näissä kengissä on kennovaimennus, joka kyllä tuntui jo ensimmäisillä askelilla. Ihan kuin olisi tyynyt tai trampoliinit jaloissa. :D
Mun mielestä nää näyttää kivoilta myös takaa.
Olen ehtinyt heittää noilla jo muutaman lenkin ja tuntuma on kyllä ollut erittäin hyvä. Noissa ei ole pronaatiotukea. On kyllä huomattava ero juosta oikeasti kunnollisilla kengillä, joissa on hyvä vaimennus. Ei tule polvetkaan kipeiksi! Jatkan siis tyytyväisenä lenkkeilyä :).
Kenkien hinta on 150 e, mutta satuin menemään juuri kevätalennuksien loppupuolella, joten maksoin 75 e. Oikea ajoitus siis!
Tykkäättekö te lenkkeillä? Millaisia juoksutossuja teiltä löytyy?