YSTÄVÄNPÄIVÄ-INSPIRATION PART 1

DIY: Cookie pops

Tarvitset:
- Haluamasi määrän suklaisia täytekeksejä ( mulla oli kokeeksi käytössä Tigerin, mut esim. Dominot käy myös )
- Valkosuklaata
- Erilaisia strösseleitä ja nonparelleja tai minikarkkeja
- Puisia grillitikkuja ( itse leikkasin niitä puoliksi, koska ne ovat todella pitkiä )
How to:
- Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Varmista, että kaikki suklaa on sulanut ja seos on tasaista.
- Ota puolitettu grillaustikku, dippaa sen terävämpi pää valkosuklaaseen ja työnnä sen jälkeen varovasti keksin sisälle. Tee niin monta tikkaria kuin haluat.
- Laita valmiit keksitikkarit lautaselle odottamaan. Ota erilaisia nonparelleja/strösseleitä ja sekoita niistä suloisenvärinen sekoitus.
- Levitä teelusikalla varovasti valkosuklaata keksin toiselle puolelle ja koristele nonparellisekoituksella tai minikarkeilla.
- Vie valmiit tikkarit jähmettymään jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
Koska ystävänpäivä on ehkä vuoden yksi suloisimmista päivistä halusin ehdottomasti tehdä sen kunniaksi jotakin postausta tai videota. Voin nyt kertoa, että olen kuvannut videon tästä ja yhdestä toisesta jutusta, mutta asiat eivät ole edenneet ihan niin kuin alun perin ajatttelin. Tällä viikolla on tapahtunut asioita, joita ei olisi osannut odottaa ja jotka ovat vähän muuttaneet aikatauluja ja muita asioita. Sen takia laitoin  tälle postaukselle PART 1 , koska voin hyvinkin olla että toisesta jutustakin tulee postaus. Tai sitten se video, jos ehdin editoida. Tai sitten ei mitään. En vielä osaa sanoa. Olin todella innoissani koko videosta ja todella haluaisin ehtiä sen saada teille, mutta en uskalla luvata mitään, koska tämä viikko ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Toivottavasti ymmärrätte. :)
Mutta niinhän sanotaan: "Life, happens when you're making plans.."
Joskus vaan elämä yllättää, eikä sille voi kukaan yhtään mitään.
Palataan xxxx
E