6 NIGHTS UNTIL CHRISTMAS

Loma alkoi!! Ainakin melkein, huomenna tosiaan aamusta vaan joulukirkko ja sitten on syyslukukausi ohi. Huh, kevätlukukausi menee aina ihan super nopeasti, joten apua. Hurjaa mihin tämä aika oikein menee... 6 yön päästä on joulu ja 2 viikon päästä eletäänkin ensimmäistä päivää vuotta 2016. Voitteko kuvitella, että tämä vuosi on kohta jo pulkassa? Ihan hullua, varsinkin kun ensi vuosi tulee tuomaan mukanaan mulle todella paljon uusia juttuja ja kokemuksia. Mm. täysi-ikäistyminen olisi luvassa, wanhat, Ranskan matka... Voittekin siis vain arvata kuinka innoissani olen, toisaalta taas olen kauhusta kankeana.
Anyways, ei ollut vielä tarkoitus tulla kirjoittelemaan uudesta vuodesta, siitä teen sitten erikseen postausta. Tän postauksen pointti oli enemminkin se, kuinka lähellä se jouluaatto nyt oikeasti on. Miulla on melkeen kaikki lahjat valmiina ja paketoituna, pari vain puuttuu. Joulusiivous täytyisi myös vielä suorittaa, nimittäin sitä miun huone todellakin kaipaa... Niin ja hei, katsokaas miltä meillä näyttää! Ollaan saatu edes pieni kerros lunta ja miun joulutunnelma nousi kyllä ihan täysin. Vaikka tosin luultavasti nämä huomenna viimeistään sulaa pois. Pitää nyt nauttia sen aikaa, kun vielä on mahdollista.

Tänään olen paketoinut vielä muutamia lahjoja. Kaupoilla pyörähtäessä oli miun pakko hemmotella myös itseäni ja ostaa itselleni "joululahja". En vain voinut jättää näitä real Techniques -suteja kauppaan, sen verran hyvällä tarjouksella ne oli varustettu. Niin paljon olen näistä kehuja kuullut ja lukenut, että päätin nyt ostaa itsellenikin testattavaksi. Ostin matkapakkauksen, jolla oli hintaa vain 20€ sekä pienen luomivärisudin varjostukseen, jolla oli hintaa enää 5€. Kerrankin satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, haha.

Nyt mie rentoudun hetken leffan parissa, sen verran hektinen oli tämä viimoinen viikko, että väsymys on päässyt yllättämään. Illalla sitten näen ystäviä ulkona. Hyvät lomat kaikille, keillä ne alkoi ja tsemppiä teille, keiden täytyy vielä jaksaa muutamia päiviä ennen joulua!