ARKISTA PÖLINÄÄ

Täällä yksi vapaapäivää viettelevä koeviikkolainen päätti tulla vähän kirjoittelemaan kuulumisia tänne. Tosiaan koeviikko alkoi eilen ja mulla on onneksi suht helppo koe viikko, sillä näitä vapaa päiviä on muutama, eikä mulla olekaan enää kun kaksi koetta jäljellä. Onpahan aikaa panostaa noihin kokeisiin.
Asiasta seuraavaan, mie oikeesti rakastan näitä kiireettömiä aamuja! Heräsin kahdeksalta aamulla ja menin kaikessa rauhassa keittelemään puuroa. On arjen luksusta, kun voi nauttia herkkupuuroa Voguen kera ilman mitään kiirettä. Sen jälkeen suuntasinkin koirien kanssa lenkille. Pakko vielä kerran hehkuttaa, kuinka paljon oikeasti rakastan syksyä! Ihanaa, että ruskakin alkaa saapua tänne. Ja tietenkin pimeät syysillat on parhaita ja kynttilöiden polttaminen! 

 

Oon muuten nyt syksyn myötä saanut taas ihan uutta energiaa tätä  blogia kohtaan. Ideoitakin on pää täynnä. Tarkoituksena olisi myös päivitellä vähän ulkoasua. Haluan myös panostaa tähän niin sisällöllisesti, kuin visuaalisesti. Haaveina olisi myös kasvattaa tätä hieman, mutta katsotaan nyt. Olisikin kiva kuulla, jos teillä ihanilla lukijoillani siellä ruudun toisella puolella olisi parannus ehdotuksia, niin laitelkaa reippaasti tulemaan.
Nyt laitan Gossip girl:in pyörimään ja käyn kokkailemaan itselleni ruokaa. Saatte loppuun vielä mun rakkaista koiruleista kuvia. Mukavaa torstaita kaikille!