BLACK

Tällaisia asukuvia olisi tänään luvassa. Tänään oli taas sarjassamme "onkopakkojonousta" -aamu. Ja niin kuin siinä aina käy, kun vähän aikaa makoilee, niin havahtuu siihen että kello onkin jo liikaa... Ei siis oikein jäänyt aikaa laittautumiseen, joten nopeasti vaan meikkiä naamaan sekä edestä hiukset taakse nutturalle. Toimii joka kerta. Päälle päätin vetässä varman asun, eli mustaa. Ehkä vähän tylsää, mutta ei voi minkään. Toisaalta asusta löyty monia mielenkiintoisiakin yksityiskohtia, jotka piristi muuten "tylsää" kokonaisuutta.
En muuten tiedä mikä mun järkkäriä vaivaa, sillä näistä kuvista tuli jostain syystä todella huonolaatuisia... Mua harmittaa se todella paljon, sillä haluaisin julkaista tänne blogiin vaan laadukasta sisältöä, joten huonolaatuiset kuvat ei oikein kuulu siihen. No mutta jos annetaan tämän kerran se anteeksi. Ehkä pitäisi pikkuhiljaa alkaa harkita uuden objektiivin ostoa tai sitten kokonaan uuden kameran ostoa...

t-shirt H&M

 

cardigan & shoes Seppälä

jeans Gina Tricot

jacket Vero Moda

Tällaista siis tänään. Onneksi on enää kaksi päivää ennen syyslomaa! Ehkä niistä vielä selvitään... Jotenkin sellanen fiilis, että olen todellakin loman tarpeessa. Viikonlopun olenkin isosleirillä, että pitää katsoa, miten ehdin postailla. Mutta eipä mulla muuta. Toivottavasti teidän keskiviikko on mennyt paremmin, kuin mun!