Fall shoppings pt. 2

Kaulahuivi 20 € Bik bok

 

Paita 10 € H&M

 

Collegepusero 20 € Cubus

 

Kynähame 10 € H&M

 

Neule 20 € Vero Moda

 

Mekko 17 € Vero Moda

 

Laukku 20 € (ale) Seppälä

 

Heiii ihanaiset! Tulin nyt esittelemään taas vähän mun syysostoksia. Mun piti tehdä tämä postaus jo eilen, mutta se jäi hiukan nasupäivän takia... Meillä oli aivan älyttömän hauska nasupäivä, ainakin siihen asti, kunnes meidät sotkettiin. Ei ollut kovinkaan miellyttävä kokemus mennä bussilla kotiin, kun vaatteet oli ihan ketsupissa, sinapissa, suklaakastikkeessa, etikassa, kermavaahdossa ja ties missä. Koko bussi lemusi ihan oksennukselta meidän takia.. Ihme että kuski suostui edes ottamaan meidät kyytiin penkkien likaantumisen kannalta. Kotiin tultuani kävelin vaan suoraan vaatteet päällä suihkuun, missä menikin tovi että sain hiukseni puhtaaksi.. Yhh.. Muuten nasugaala ja muut olivat todella kivoja. Meillä oli pukukoodina maalaisisännät ja -emännät. Tytöt siis pukeutuivat isänniksi ja pojat emänniksi. Oli hieno nähdä kuinka moni oli panostanut asuunsa ja pukumme olivatkin mielettömän hauskoja. Mutta joo, ymmärsitte varmaan miksi en eilen jaksanut/ehtinyt postaamaan. :D

Nyt kumminkin voisin kertoa vielä jotain noista ostoksista. Niistä voittekin huomata mun rakastumisen raitoihin. Valkosiniset ja valkomustat raidat ovat varsinkin ihanimpia! Myös toi Bik bokin baby bluen värinen huivi on yksi lemppareistani!  Nyt en taida enempää kirjoitella. Huomenna meillä onkin koulussa liikuntapäivä ja sitten viikonloppuuu!! Nyt kuitenkin toivottelen teille mukavaa torstai iltaa! :)

p.s. Ootteks huomannu, että oon muokannut blogin ulkoasun kokonaan uusiksi. Toivottavasti tykkäätte uudesta ulkoasusta, siihen meni nimittäin tälläiseltä ei-atk-nerolta monta tuntia... Itse olen ainakin tyytyväinen!