Hamepäivä

Skirt Bik bok, sweater Lindex (from mom's closet), parka Bershka, shoes Andiamo, watch Marc by Marc Jacobs

Heyy! Mites teidän lauantai on mennyt? Mulla on oikein ihanasti. Kävin tänään shoppailemassa lähinnä joululahjoja. Myöhemmin sitten kävin katsomassa Nälkäpelin Matkijanärhen osa 1. Ei ollut kyllä pettymys. Ainoastaan oli vähän harmi, kun en voinut eläytyä kunnolla kohtauksiin, koska kirjan lukeneena tiesin kokoajan mitä seuraavaksi tapahtuu...

 

 

Käytiin tänään taas nappaamassa kuvat mun päivänasusta. Tänään halusin panostaa enemmän, koska koeviikolla tulee hengattua vaan höntsävaatteissa. Tänään mun päälle eksy pitkästä aikaan hame, jonka yhdistin äidin kaapista lainattuun neuleeseen. Vedin vielä paksut ylipolven sukat sukkisten kylmyyden välttääkseni, ja ei kyllä tullut kylmä. Tykkäsin tosi paljon tämän päivän asusta, niin söpön tyttömäinen! ♥  Noi kengät kuitenkin tasapainottaa mun mielestä kivasti kokonaisuutta. Tuo uusi parkatakki on kyllä niin ihana, niin lämmin ja mukava.
Täällä tosiaankin tuli taas luntakin ihan kivasti! Rakastan vaan tuota lumista säätä, jotenkin niin jouluista! Kyllä tuo lumi saa hyvälle mielelle. Mutta nyt en enempää kirjoittelee. Laittakaa kommenttia! Mitäs mieltä te ootte asusta? Entä, käytättekö te hameita talvella? Nyt hyvää lauantai-iltaa kaikille ihanille!