MUST HAVE FOR FALL 2015

Syksy alkaa pikkuhiljaa lähestymään, mikä on muodin osalta kiva juttu. On ihana vaihtaa kesävaatteet pehmoisiin huiveihin ja neuleisiin, sekä kirkkaat kesävärit vaihtuvat maanläheisempiin. Syksystä inspiroituneena kokosinkin eilen illalla mun tämän syksyn Must have -tuotteet yhteen. Olen jo aivan innoissani syksyn muodin osalta ja haluaisin vain lähteä shoppailemaan. Mutta nyt esittelen teille mun must have:it.

1. Leveälahkeiset farkut. Olen aivan leveälahkeisten farkkujen haltioissa. Ihastuin niihin jo keväällä, mutta sopivia ei tullut vastaan. Monet tuttuni ovat ihmetelleet miksi haluan tällaiset, sillä pillithän ovat se juttu. Mun mielestä kumminkin on vaan kiva jos pillit alkaisivat pikkuhiljaa menettää kannatustaan.

2. Hatut. Näitä kyllä löytyy jo, mutta koskaanhan ei voi olla hattuja liikaa. Hatut vain tuovat ihanan lisän asuun, eikä niihin kyllästy koskaan.

3. Liivi. Olen jo jonkun aikaa etsinyt tuollaista siistiä liiviä. Mun mielestä niin klassinen ja kaunis. Toimii täydellisesti syksyn kerrospukeutumisessa.

4. A-linjainen hame. Vitsit olen oikeasti rakastunut näihin a-linjaisiin hameisiin. Ne vaan ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan niin tyylikkäitä. Itselleni haluaisin juuri tuollaisen kauniin ruskean yksilön.

5. Ylisuuret neuleet. Niin turtle neckillä, kuin ilman. Myös neulemekot herättävät mielenkiintoni. Ylisuuret neuleet kyllä tulevat varmaan aina olemaan mun must have -listoilla.

6. Punaiset huulet/punainen väri. Olen aina jotenkin kuvitellut, että mulle ei käy punainen, mutta ostin kesällä punaisen neuleen ja siitä tuli heti ihan lemppari. Punainen on mun mielestä ihana väripilkku syksyyn. Catwalkeillakin sitä näkyi aika paljon.

7. Ponchot. Lovelovelove! Pelkkä mielikuva siitä, että voi kääriytyä tuollaiseen ihanaan "vilttiin" viileänä syyspäivänä tuntuu paremmalta, kuin hyvältä.

8. T-paitamekko. Viimoisena, muttei vähäisempänä ihana t-paitamekko. Basic mekko, jota on helppo yhdistellä super tyylikkään lookin saamiseksi. T-paitamekot ovat myös ihania päällä, kun ne eivät kiristä tai hierrä mistään.

Mitäs te tykkäsitte? Löytyykö teiltä samoja juttuja syksyn must have -listoiltanne?