Pics from my phone

Moikka! Nyt reissulta kotiuduttua olisi luvassa räpsyjä puhelimeltani. En ottanut Vantaallekaan kameraa  mukaan, joten nyt saatte puhelimelleni tallentuneita kuvia tänne. Myös ostospostausta pian luvassa. Huomenna alkaakin sitten koulu, bläääh en jaksaisi yhtään, varsinkin kun tiedän että koeviikko alkaa pian painaa päälle... Noh, mutta nyt niihin kuviin.

Iloinen minä pakkasessa. Ihana Chuck! Iltalenkillä lumisateessa. Oli pakko ottaa kuva tuo ihanan värisen taivaan takia. Joulukirkon jälkeen ostamassa viimeisiä joululahjoja.

 

Niin hyvä quote. Tämä pitäisi kaikkien ihmisten pitää mielessä! Koirulit manttelit päällä. Välillä on niin kylmä, ettei koira paratkaan tarkene ilman lämmikettä. Uuden vuoden aaton lookki. Asukriisistä selvittiin, kun löysin kyseisen mustan paljettimekon sattumalta alennusrekistä. 00.00 keskustan ilotulitusta ihailemassa.

 

Jumbossa shoppailemassa. Sunnuntain asua. Käytiin Flamingossa uiskentelemassa ja sitten shoppailtiin loppupäivä. Mulla oli hyvin basic asu, koska silloin on helppo kokeilla vaatteita. ♥ Herkullista Clipperin teetä.