Reasons to be happy

Heippa pitkästä aikaa! Mulla on ollut kauhee stressi (ja on kyllä edelleenkin) nyt tämän koeviikon takia, jolloin tänne blogin puolelle kirjoittelukin on jäänyt vähän vähemmälle. Koitan tsempata taas kun koeviikko loppuu. Tänään olen kumminkin saanut nauttia vapaapäivästä, joten aikaa on kerrankin riittänyt kaikkeen. Toisinaan stressin alla saattaa unohtua ne arjen pienet ilonaiheet, josta sainkin idean tähän postaukseen. Kirjoittelen siis pienistä viime päivien ilonaiheista muutaman räpsyn kera.

Oli ihana nauttia aamulla rauhassa herkullinen aamupala. Yleensä arkiaamuna tulee vain hotkaistua jotain mahdollisimman nopeasti ja sitten kiidettyä bussiin. Nyt sain kerrankin nauttia rauhallisen aamun yksin kotona. Ihanaa!

Liikunta on myös piristänyt ihanasti. On ihana lähteä juoksemaan ja unohtaa hetkeksi kaikki koejutut ja koulukirjat.

Odotan myös innolla jakson vaihtumista, koska mulla on lyhyempiä koulupäivä. Sen lisäksi vielä muutamat lemppariaineeni löytyvät tulevasta lukkaristani. Jos sitä vaikka ensi jakson jaksaisi opiskellakin kunnolla, niin ei tulisi näin paljon opiskeltavaa koeviikolle. Hehe...

 

Onko mitään ihanampaa talvella, kun se aurinko joka paistaa nätisti! Luo kummasti energiaa päiviin.

Lähestyvä hiihtoloma tsemppaa myös jaksamaan. Muutenkin keväällä on niin paljon lomia ja reissuja luvassa joita odotan niin kovin.

Uusin Cosmopolitan on myös ilahduttanut. Mukava saada jotain muutakin luettavaa tylsien koulukirjojen pariksi.

 

 

 

Muistakaahan tekin iloita niistä pienistäkin ilonaiheista. Tsemppiä älyttömästi kaikille koeviikon parissa kärsiville! We will survive!