SYKSYISIÄ ASUIDEOITA

Koska mun luovuus ja into muotia kohtaan on tällä hetkellä huipussaan, niin innostuin myös kasailemaan muutaman syksyisen asun. Oli ihanaa purkaa ideoita tässä muodossa. Musta lopputuloksista tuli tosi kivoja ja jokainen asu on ihan mun näköinen. Pukisin noista jokaisen mielelläni päälle! Kertokaa toki, mikä on teidän suosikkinne asuista. ♥
Fall 2016 part 1

1. Olen aivan hullaantunut vekkihameisiin. Ne ovat älyttömän kauniita ja käytännöllisiä. Tämä vaaleanpunainen vekkihame onkin osa päiväuniani. Tykkään niin kovin tuosta väristä, sillä mielestäni se sopii hyvin myös syksyyn, eikä ole liian "kesäinen" vaaleanpunainen. Yhdistämällä tennarit ja nahkatakin hameeseen, siihen tulee särmää. Tämä asu olisi täydellinen niin kaupungilla, kuin vaikka koulussa.

Fall 2016 part 2

2. Ylisuuret neuleet ovat aina syksyllä must have. Tänä syksynä pukisin sellaisen pitsihelmaisen mekon päälle, jolloin pitsi tulee näkyviin kauniisti neuloksen alta. Jalkaan vetäisin tietenkin ylipolven saappaat, jottei jalat jäädy. Näiden lisäksi vielä hyvin yksinkertaiset ja minimaaliset asusteet, jotta villapaita ja mekko pääsevät loistamaan.

Fall 2016 part 3

3. Tänä syksynä leveiden lahkeiden lisäksi suositaan mom jeans -mallisia farkkuja. Itseltäni ei vielä tuollaisia löydy, sillä en ole törmännyt vielä sopiviin. Ostoslistalla siis vasta. Yhdistin noiden kanssa rennon valkoisen kauluspaidan, joka kuuluu vaatekaapin perus pilareihin. Choker-kaulakorulla asuun saa kauniin yksityiskohdan. Korkkareilla asuun saa tyylikkyyttä. Tykkään!

Fall 2016 part 4

4. Viimeisen asun halusin luoda basic mekon ympärille. Tykkään nimittäin käyttää paljon pelkistettyjä mekkoja, sillä ne ovat todella monikäyttöisiä. Asustamalla niistä saa niin monta erilaista asukokonaisuutta. Kauniilla pienellä silkkihuivilla asuun saa persoonallisuutta. Syksyyn kuuluu aina trenssit ja tässä asussa trenssitakki toimiikin paremmin kuin hyvin. Asun kruunaa hattu sekä mielettömän kauniit kengät. Pliis kertokaa mulle, jos tiedätte mistä löydän tuollaiset kengät!

Mitäs tykkäätte? Löytyykö lempparia? Toivottavasti saitte edes jotain uusia ideoita asuihin. Ihanaa viikonloppua kaikille!