THE COLOURS OF AUTUMN

Tänään aamulla päätin ihanan sään kunniaksi lähteä kuvailemaan. Seuraksi lähti vanhempi koirani, sillä se tykkää rauhallisista lenkeistä, joten kuvailu ei sitä häiritse toisin kuin tuota nuorempaa. Suunnistettiin Jessen kanssa eräälle pellolle, jossa tuo sitten sai kipitellä irti. Pakko myöntää, että siellä kyllä mieli lepäsi katsellessa tuota lehtien väriloistoa. Auringon paisteesta huolimatta oli aika kirpsakka sää ja rupesi kaduttamaan, etten ottanut hanskoja mukaan. Hassua, kun vasta oli vielä lämmintä ja nyt saakin vetää jo kunnolla vaatetta päälle. En kyllä valita yhtään!

 

Tosiaan lokakuu varmaan toi kylmyyden mukanaan. Ihan hullua, että nyt on jo lokakuu! Enää muutama kuukausi jouluun ja siihen että vuosi vaihtuu. Onneksi vielä ei ole talviset säät, niin ei ole mun jouluhömpötys vielä päässyt alkamaan. Lokakuulle mulla ei ole mitään kummempia suunitelmia. Haluan vain nauttia näistä pimenevistä illoista, sekä värikkyydestä ulkona, koska se on hävinnyt nopeammin kuin ikinä ehtiikään huomata. Aion myös panostaa kouluun, sillä tykkään todella paljon uudesta jaksostani ja sen kursseista. Tähän blogiin aion myös panostaa aivan toden teolla. Kaikkien rauhallisten koti-iltojen vastapainoksi haluan myös viettää laatuaikaa ystävieni kanssa, sekä tietenkin nauttia viileissä syysilmoissa juoksemisesta ja kokeilla ryhmäliikunta tunneilla jotain aivan uutta lajia.

 

 

 

 

Eipä mulla muuta tänään. Mie jatkan blogien selailua ja illasta nauttimista. Mukavaa iltaa myös kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Olisi muuten myös kiva kuulla, että millaisia postauksia te haluaisitte lueskella? Laitelkaa ideoita jos tulee mieleen. :)