THE NUDES

Tässä olisi mun meikkivaraston uusimmat tulokkaat. Olen nyt syksyn aikana innostunut meikkaamisesta jotenkin ihan uudella tavalla (syynä voi olla youtubessa meikkivideoiden katselu). Pitkään olen ollut jo kunnollisen luomiväripaletin tarpeessa. Valikoimaa kaupassa katsellessa ihastuin tähän Maybellinen The Nudes luomiväripalettiin. Päätin siis ostaa sen itselleni testaukseen. Nyt viikon testailun jälkeen en voi muuta kun kehua tätä! Tykkään juuri tällaisista suht luonnollisen näköisistä luomiväreistä. En nimittäin halua, että meikistäni tulee mieleen joku sotamaalaus. Tästä paletista löytyy kivasti ihan arkikäyttöön soveltuvia luomivärejä sekä juhlaan. Tykkään varsinkin noista kauniista helmiäisen sävyistä. Suosittelen kyllä tätä kyseistä luomiväripalettia ihan jokaiselle. Parasta tuossa paletissa on se, kun siinä on niin monta eri sävyä, joita voi miksailla keskenään ja saa juuri omannäköisensä meikin aikaseksi. :)

Toiset uutukaiset ovat nämä meikkisudit. Ostin ne H&M:ltä uudelta Beauty osastolta. Mun mielestä ovat toimineet oikein hyvin. Näissä on mielestäni hinta kohdallaan. Ei välttämättä laadulta mitään parhaimpia, mutta mun meikkailuun toimii oikein hyvin. Toinen sudeista on luomille tarkotettu ja suurempi poskipunan levittämiseen.

 

Sellasia meikkiuutukaisia tällä kertaa. Mie meenkin jatkamaan pakkailuita, sillä vähän ajan päästä olisi lähtö Jyväskylään. Ihanaa viikonloppua teille!!