Winter Wonderland

Hei vaan ihanaiset! Kuinkas teillä meni viikonloppu? Mulla meni ihanan rennoissa joulutunnelmissa. Leivoin ja koristelin pipareita, katsoin joululeffaa pikkuveljen kanssa, paketoin viimeisimpiä lahjoja, ulkoilin koirien kanssa ja nautin lumisesta säästä. Tänne tuli siis taas viikonlopun aikana lunta ihan reilusti ja nyt toivottavasti kestää myös jouluun asti.
Päädyttiinkin tänään pikkuveljeni kanssa taas kuvailemaan. Tykkäsin todella paljon tämän päivän asustani. Tuo neulemekko on mielestäni todella kaunis malliltaan ja ihanan värinen. Päällä se näyttää juuri sopivan tyttömäiseltä. Sen kanssa yhdistin pitkävartiset saapikkaat, jotka lämmittävät mukavasti jalkoja. Tykkäsin paljon näiden muodostamasta kokonaisuudesta koruilla maustettuna.
Nyt täytyy alkaa kuitenkin valmistautua huomiseen koulupäivään. Onneksi enää viikko koulua ja sitten alkaa loma! Enää 10 päivää jouluun!! Aika on mennyt aivan älyttömän nopeasti. Tuleva kouluviikkokin tulee menemään varmasti nopeasti ohi. Jaksamisia kaikille vielä viimeisiin päiviin ennen lomaa ja rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille!
P.s. Vaihdoin bannerin ajankohtaisemmaksi! Mitäs tykkäätte? Itse tykkään, vaikka totuttelemista taas vaatiikin... :-D